Vergaderlocatie Baarn

Aan de rand van Baarn en naast Amersfoort licht vergaderlocatie de Eetvilla. In een bosrijke omgeving van natuurgebied de Soester Duinen vind je een sfeervolle en kleinschalig restaurant met diverse privé kamers. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en dicht bij de snelweg.

Vergadercentrum Baarn

Voor trainingen, cursussen en opleidingen hebben we diverse zalen van verschillende afmetingen met een capaciteit variërend van 2 tot 30 personen. De totaal 5 zalen maken het makkelijk om tijdens de training op te splitsen in aparte werkgroepen. Ook de break-out rooms hebben alle AV faciliteiten. Bekijk hier een overzicht van de zalen en de capaciteit per zaal.

Lunch, borrel, diner en arrangementen

Gedurende de dag of na afloop van de training kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Veel van onze zalen beschikken over een eigen terras, waardoor u met mooi weer makkelijk een luchtje kunt scheppen. Benieuwd naar de arrangementen? Of onze overige culinaire mogelijkheden?

Centrale vergaderlocatie

Centrale ligging voor opleiding, cursus en training

Wij zijn zeer goed bereikbaar met auto, op slechts 5 minuten vanaf de A28. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Daarnaast bieden de NS-stations Amersfoort en Soest Zuid via het openbaar vervoer een snelle verbinding.

Wat maakt ons bijzonder:

  • Ongedwongen en sfeervolle locatie en van alle gemakken voorzien
  • Privé kamers voor uw bijeenkomst tot 30 personen
  • Gelegen in het midden van het land en naast natuurgebied de Soester duinen voor een heerlijke wandeling
  • Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Goede keuken staat garant voor een gezonde lunch en heerlijk diner

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving