Werken bij de Eetvilla2018-06-25T10:53:09+00:00

Werken bij de Eetvilla

Werken in een van de meest sfeervolle restaurants van Nederland? Bij de Eetvilla werken wij met gemotiveerde en gedreven mensen. Wij staan elke dag weer klaar om onze gasten van dienst te zijn. Passie voor het vak is bij ons een vereiste.

Vacatures

Zelfstandig werkend kok

Momenteel zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons team op full-time basis komt versterken. Wil je werken in een dynamische en creatieve keuken en heb je passie voor het vak? Stuur dan een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl ter attentie van Sebastian Ott.

Gastheer / Gastvrouw

Momenteel zijn wij op zoek naar een gastheer of gastvrouw voor een parttime dienstverband. Ben je minimaal 18 jaar, hou je van uitdagingen, ben je gastvrij, betrokken en sociaal ingesteld dan ben je van harte welkom voor een gesprek. Wanneer je interesse hebt in bovenstaande functie, willen we je vragen om een sollicitatie en een c.v. te sturen naar vdbrink@eetvilla.nl ter attentie van Sebastian Ott.

Leerlingen

Wij hebben 1 plaats in ons bedieningsteam en 1 plaats in ons keukenteam beschikbaar voor 2018/2019. De Eetvilla is een jong en dynamisch team waar samenwerken voorop staat. Een terras, diverse private dining kamers en een a la carte restaurant onder een dak.

Gemotiveerd! Stuur je sollicitatiebrief (met c.v.) t.a.v. Sebastian Ott naar vdbrink@eetvilla.nl of bel voor een afspraak: 035 6012706.

035 60 127 06
STUUR E-MAIL
RESERVEER NU
De Eetvilla is vandaag tot 23:00 uur geopend!

Adres

Eetvilla van den Brink Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest