.

Bestel hier gemakkelijk en snel onze restaurant cadeaubon en tickets voor surprise menu’s, all-in arrangementen of een zelfgekozen bedrag. Deze gastronomische dinercadeaus in een stijlvolle Eetvilla look & feel kunnen direct worden geprint en weggegeven.

Welke dinerbonnen accepteren wij?
In ons land zijn verschillende waardebonnen te verkrijgen die inwisselbaar zijn in diverse restaurants. Wij accepteren onderstaande dinerbon:

 • (De gegarandeerde) Dinerbon>>
 • Daarnaast verstrekken wij onze eigen dinerbon. Deze is, tegen elke waarde, verkrijgbaar in ons restaurant. Een mooi relatiegeschenk en ideaal cadeau.

Restaurant cadeaubon (dinerbon) van de Eetvilla!
Iemand verrassen met een ontspannen, smakelijke en gezellige avond uit? Dan is de dinerbon van Restaurant Eetvilla Van den Brink een perfect cadeau. U bepaalt zelf de waarde van deze dinerbon.

Verkrijgbaar in ons restaurant of online te bestellen
De dinerbon is verkrijgbaar in ons restaurant. Vraag ernaar bij onze medewerkers. Zij zorgen dat de bon ingevuld en ingepakt wordt.

januari 2023

Service en gastvrij

.

 • Heeft u specifieke vragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken?
  Bel ons dan op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Gerelateerd

 • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

  september 2023

 • Laat je betoveren door de smaken van het seizoen.

  september 2023

🍽️ Welkom bij De Eetvilla in Soest! 🌟 Het weer mag dan wisselvallig zijn, maar onze sfeer is altijd warm en gezellig! 🌧️ Laat de regen buiten en geniet binnen van heerlijke gerechten en goed gezelschap. Het weekend staat voor de deur, dus waar wacht je nog op? Reserveer snel een tafeltje en laat je verwennen! 🍷🥗

 #EetvillaSfeer #GezelligheidTroef #HeerlijkGenieten #RegenOfZonneschijnMaaktOnsNietsUit

Volg Eetvilla online