Kerst 2021

De zomer is voorbij

Het terras is gehuld in herfstsferen en wat hebben we genoten van een vol terras en allemaal gasten die er lekker op uit waren. We moesten soms een tandje extra bijzetten om de drukte aan te kunnen maar gelukkig hebben we een vaste kern aan medewerkers die allemaal hun steentje hebben bijgedragen. Ik heb het ze al gezegd maar ook via deze weg bedankt voor jullie inzet! Nu we weer naar binnen gaan blijft het gezellig druk en zijn we nog steeds 7 dagen in de week geopend vanaf 10 uur voor een heerlijk kopje koffie en vanaf 12 uur staat de keukenbrigade klaar voor de lunch, borrel en het diner. 

Voor je het weet is het Kerst

Wij zijn er klaar voor en hebben weer een mooi Kerstmenu gemaakt. In het restaurant zijn we geopend voor het Kerstmenu op 24 en 25 december en serveren het menu voor de lunch en het diner. 

Liever de kerst thuis vieren?

Voor thuis serveren wij het Kerstmenu op 24, 25 en 26 december en dat kan je afhalen tussen 11 en 12 uur op de dag van je bestelling. Je kunt de bestelling online doen via onze website, zo komt alles goed bij ons binnen en verzorgen wij een heerlijk menu.

Samen genieten van een heerlijke kerstlunch?
Kerstlunch
Op zoek naar een restaurant voor je kerstdiner?
Kerstdiner
Kerstmenu voor thuis is heerlijk thuis genieten van de Kerstdagen. Wij verzorgen een compleet menu voor thuis.
Thuismenu
Op zoek naar een leuk en lekker kerstcadeau? Haal een dinercadeau bij restaurant de Eetvilla
Kerstcadeau