Trainingslocatie in Soest, nabij Amersfoort en Utrecht

Welkom bij Restaurant de Eetvilla, uw toevluchtsoord voor de perfecte trainingslocatie in het hart van Nederland. Gelegen in het schilderachtige Soest, bieden wij een uitgebreid scala aan faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, workshops en meer. Ons restaurant is de ideale plek voor een succesvolle en productieve bijeenkomst.

Centrale ligging voor optimale toegankelijkheid

Onze locatie bevindt zich strategisch nabij Amersfoort en Utrecht, waardoor wij gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit beide steden en andere delen van Nederland. Of u nu uit de Randstad, het oosten of het zuiden komt, wij zijn centraal gelegen en bieden daarmee de perfecte uitvalsbasis voor uw zakelijke evenement.

Ruime keuze aan faciliteiten

Bij Restaurant de Eetvilla begrijpen we de diverse behoeften van onze zakelijke gasten. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreid scala aan culinaire ervaringen, maar ook verschillende ruimtes voor uw specifieke doeleinden. Van trainingsruimtes tot vergaderzalen en van conferentievoorzieningen tot workshopfaciliteiten, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken.

Vergaderen met stijl en comfort

Onze vergaderzalen en conferentieruimtes zijn ontworpen met het oog op uw comfort en productiviteit. Voorzien van moderne technologie en een stijlvolle inrichting, bieden deze ruimtes de perfecte omgeving voor zakelijke presentaties, teambuildingactiviteiten en brainstormsessies.

Persoonlijke service op maat

Bij Restaurant de Eetvilla geloven we in persoonlijke service. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement. Of het nu gaat om een lunchvergadering, een workshop of een meerdaagse training, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ontdek de perfecte trainingslocatie

Kies voor de ideale combinatie van een centrale ligging, uitstekende faciliteiten en persoonlijke service. Ontdek vandaag nog wat Restaurant de Eetvilla te bieden heeft voor uw zakelijke evenement in Soest, nabij Amersfoort en Utrecht. Neem contact met ons op en laat ons uw bijeenkomst tot een onvergetelijk succes maken.

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving