High Tea catering

Ben jij op zoek naar een heerlijke high tea ervaring, maar wil je dit gewoon lekker thuis doen? Dan ben je bij Restaurant De Eetvilla in Soest aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een fantastische high tea box waar je thuis van kunt genieten.

Onze high tea box zit boordevol lekkernijen, variërend van hartige sandwiches tot zoete scones en gebakjes. Daarnaast krijg je er natuurlijk ook een selectie van de lekkerste theeën bij, om het plaatje compleet te maken. Alles wordt zorgvuldig bereid door onze chefs en verpakt in handige bakjes en zakjes, zodat je het gemakkelijk kunt uitserveren op je eigen tafel.

Het mooie aan onze high tea box is dat je zelf kunt kiezen wanneer je ervan wilt genieten. Of je nu een gezellige middag met vriendinnen hebt gepland, of gewoon lekker wilt genieten van een uitgebreide lunch, onze box is altijd een goed idee. En het beste van alles is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog onze high tea box en geniet van een heerlijke en zorgeloze ervaring, gewoon bij jou thuis!

Thuis genieten

Drive-In en catering

Drive-in

Menu thuis

Lunch thuis

High tea thuis