Eetvilla thuis

High tea voor thuis

Ben jij op zoek naar een heerlijke high tea ervaring, maar wil je dit gewoon lekker thuis doen? Dan ben je bij Restaurant De Eetvilla in Soest aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een fantastische high tea box waar je thuis van kunt genieten.

Onze high tea box zit boordevol lekkernijen, variërend van hartige sandwiches tot zoete scones en gebakjes. Daarnaast krijg je er natuurlijk ook een selectie van de lekkerste theeën bij, om het plaatje compleet te maken. Alles wordt zorgvuldig bereid door onze chefs en verpakt in handige bakjes en zakjes, zodat je het gemakkelijk kunt uitserveren op je eigen tafel.

Het mooie aan onze high tea box is dat je zelf kunt kiezen wanneer je ervan wilt genieten. Of je nu een gezellige middag met vriendinnen hebt gepland, of gewoon lekker wilt genieten van een uitgebreide lunch, onze box is altijd een goed idee. En het beste van alles is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog onze high tea box en geniet van een heerlijke en zorgeloze ervaring, gewoon bij jou thuis!

  • Gezellig samen met vrienden familie bijpraten en ondertussen genieten van het lekkers
  • Online bestellen in onze webshop
  • Koelvers kan de bestelling dagelijks worden afgehaald tussen 12 en 16 uur
  • De soep even verwarmen in een pannetje en voor de warme gerechten ontvangt u een beschrijving van ons bij de bestelling
  • Liever genieten van onze high tea in het restaurant?
Direct bestellen

High tea catering om te bestellen

THEE ZONDER WATER
Diverse soorten thee

HARTIG
Groentebouillon om lekker mee te starten
Sandwiches met divers beleg

WARME GERECHTJES
Mini saucijzen: rund, zalm
Zoet: Scones, pancakes, marmelades en vanilleroom

ZOETE SNOEPERIJEN
Assortiment koekjes, bonbons, mini gebak en muffins

21.5 p.p.

High tea voor thuis bij restaurant de Eetvilla in Soest vlakbij Amersfoort.