Unieke Conferentie ervaringen op maat

Ontdek De Eetvilla: Dé Inspirerende Vergaderlocatie
Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor jouw volgende conferentie? Zoek niet verder dan Restaurant de Eetvilla! Onze intieme vergaderkamers en conferentiezalen bieden de perfecte setting voor een succesvol evenement.

Centrale ligging voor optimale bereikbaarheid

Gelegen op een centrale locatie in Nederland, nabij Amersfoort en Utrecht, is Restaurant de Eetvilla eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Jouw gasten zullen moeiteloos arriveren en kunnen volop genieten van deze handige ligging.

Flexibele conferentie arrangementen

Of je nu een volledige dag vergaderingen plant of een meerdaagse conferentie organiseert, onze conferentiearrangementen worden op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze zalen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur, inclusief een beamer, wifi en flipover. Daarnaast stellen we een trainerskit ter beschikking. Onze arrangementen zijn inclusief koffie, thee en water. Bovendien kunnen we, afhankelijk van jouw voorkeur, ook een heerlijke lunch, diner of borrel verzorgen.

Varieer in zalen voor elke gelegenheid

Onze zalen zijn geschikt voor groepen van diverse groottes. Of je nu behoefte hebt aan een intieme vergaderkamer of een ruime conferentiezaal, wij hebben de juiste ruimte voor jou. Veel van onze zalen hebben zelfs een eigen terras, ideaal voor een verfrissende pauze in de buitenlucht.

Culinaire hoogstandjes

Benieuwd naar onze culinaire mogelijkheden? Onze chef-kok bereidt de meest heerlijke gerechten, variërend van smakelijke lunches tot luxe diners. We passen ons menu graag aan om tegemoet te komen aan specifieke dieetwensen.

Waarom Kiezen voor Restaurant de Eetvilla?

  • Ontspannen & Sfeervolle Omgeving: Voorzien van alle gemakken voor een ongedwongen sfeer.
  • Privé Kamers: Beschikbaar voor bijeenkomsten tot 30 personen voor optimale privacy.
  • Midden in de Natuur: Gelegen naast het prachtige natuurgebied de Soester duinen voor een heerlijke wandeling.
  • Gemakkelijke Bereikbaarheid: Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • Uitmuntende Keuken: Garandeert een gezonde lunch en een heerlijk diner.

Maak Jouw Conferentie een Doorslaand Succes!

Kortom, Restaurant de Eetvilla is dé ideale locatie voor jouw volgende conferentie, vergadering of training. Met onze centrale ligging, uitstekende faciliteiten en heerlijke catering zorgen we ervoor dat jouw evenement een doorslaand succes wordt. Bekijk ons zalenoverzicht voor meer informatie en prijzen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken!

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving