Conferentie

Inspirerende vergaderlocatie voor jouw volgende evenement

Wil je een inspirerende vergaderlocatie vinden voor jouw volgende conferentie? Zoek niet verder dan Restaurant de Eetvilla! Ontdek waarom onze kleinschalige vergaderkamers en conferentiezalen de perfecte keuze zijn voor een succesvol evenement.

Centrale locatie en bereikbaarheid, nabij Amersfoort en Utrecht

Gelegen op een centrale locatie in Nederland, is Restaurant de Eetvilla gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je gasten zullen moeiteloos arriveren en kunnen genieten van de handige ligging.

Conferentie arrangementen op maat

Of je nu een volledige dag vergaderingen plant of een meerdaagse conferentie organiseert, onze conferentiearrangementen zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze zalen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een beamer, wifi en flipover. Daarnaast stellen we een trainerskit ter beschikking. Onze arrangementen zijn inclusief koffie, thee en water. Bovendien kunnen we, afhankelijk van jouw keuze, ook een heerlijke lunch, diner of borrel verzorgen.

Verschillende zalen voor elke gelegenheid

Onze zalen zijn perfect voor groepen van verschillende groottes. Of je nu behoefte hebt aan een kleine vergaderkamer of een ruimere conferentiezaal, wij hebben de juiste ruimte voor jou. Bovendien beschikken veel van onze zalen over een eigen terras, ideaal voor een verfrissende pauze in de buitenlucht.

Culinaire mogelijkheden

Benieuwd naar onze culinaire mogelijkheden? Onze chef-kok bereidt de meest heerlijke gerechten, variërend van smakelijke lunches tot luxe diners. We passen ons menu graag aan om tegemoet te komen aan specifieke dieetwensen.

Waarom kiezen voor restaurant de Eetvilla?

  • Ongedwongen en sfeervolle locatie, voorzien van alle gemakken
  • Privé kamers beschikbaar voor bijeenkomsten tot 30 personen
  • Gelegen in het midden van het land, naast natuurgebied de Soester duinen voor een heerlijke wandeling
  • Goede bereikbaarheid met de auto en gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Uitstekende keuken die garant staat voor een gezonde lunch en heerlijk diner
  • Maak Jouw Conferentie een Succes!

Kortom, Restaurant de Eetvilla is de ideale locatie voor jouw volgende conferentie, vergadering of training. Met onze centrale ligging, uitstekende faciliteiten en heerlijke catering zorgen we ervoor dat jouw evenement een succes wordt. Bekijk ons zalenoverzicht voor meer informatie en prijzen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken!

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving