Zakelijke bijeenkomsten en conferenties

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of conferentie in soest? Restaurant de Eetvilla biedt een stijlvolle en rustige omgeving waar u ongestoord kunt vergaderen. Onze vergaderruimte is ideaal voor zowel kleine als grotere groepen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Private dining en zakelijke lunches

Naast een uitstekende vergaderlocatie, biedt restaurant de Eetvilla mogelijkheden voor private dining en zakelijke lunches. Ons restaurant is gespecialiseerd in het creëren van een gastvrije sfeer waarin u in alle rust kunt netwerken en bespreken. Met verse, seizoensgebonden ingrediënten bereiden onze chefs gerechten die elke zakelijke afspraak bijzonder maken.

Faciliteiten en voorzieningen

Onze vergaderlocatie in Soest is uitgerust met moderne audiovisuele middelen en comfortabele zitgelegenheden. Of u nu een presentatie wilt houden, een workshop organiseert of een jaarlijkse vergadering plant, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Gratis wifi en uitstekende cateringopties staan tot uw beschikking om uw evenement succesvol te laten verlopen.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Restaurant de Eetvilla is centraal gelegen in Soest, makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
Wij bieden ruime parkeergelegenheid voor al uw gasten.

Voor meer informatie over onze vergader- en conferentiefaciliteiten, of om direct te reserveren, bezoek onze website of neem contact op met ons team. Wij staan klaar om van uw zakelijke evenement een groot succes te maken!

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving