Uit eten met een groep: De ultieme beleving

Welkom bij de Eetvilla, waar uit eten gaan met een groep een onvergetelijke ervaring wordt. Of u nu een familiereünie plant, een bedrijfsuitje organiseert, of gewoon gezellig wilt dineren met vrienden, wij bieden de perfecte ambiance en culinaire hoogstandjes voor groepen van alle groottes.

Unieke ervaringen voor elke groep

Bij ons restaurant begrijpen we dat elke groep uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte eetervaringen die perfect aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om een intieme groep van tien personen of een groot gezelschap, wij zorgen ervoor dat iedereen zich speciaal voelt.

Culinaire verwennerij voor groepen

Onze keuken is het hart van ons restaurant. Hier bereiden onze getalenteerde chefs gerechten die zowel het oog als de smaakpapillen strelen. Met een uitgebreid menu dat varieert van klassieke gerechten tot innovatieve creaties, is er voor ieder wat wils. Speciale dieetwensen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Sfeervolle ruimtes voor groepsdiners

Ons restaurant biedt diverse sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor groepsdiners. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke karakter, van gezellig en intiem tot ruim en feestelijk. Met de perfecte setting zorgen wij voor een ambiance waarin uw groep zich direct thuis voelt.

Speciale arrangementen voor groepen

Speciaal voor groepen bieden wij diverse arrangementen aan. Denk aan een luxe high tea, een uitgebreid borrelarrangement of een meergangen diner. Alles is mogelijk en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw gezelschap en de culinaire verrassingen.

Professionele service voor uw groep

Bij de Eetvilla is uit eten gaan met een groep meer dan alleen een maaltijd; het is een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Wij nodigen u uit om zelf te komen ervaren hoe wij van uw groepsdiner een speciale gelegenheid maken. Reserveer nu en maak van uw groepsuitje een onvergetelijk moment!

Lunch

Brunch

Diner

Feest

WELKOM

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

    mei 2024

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    april 2024

  • De Perfecte biefstuk ossenhaas Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees en wilt u uzelf eens echt verwennen? Zoek […]

✨ Geniet van onze heerlijke zeetong! ✨

Nu op onze menukaart. Bezoek ons voor lunch, diner of borrel en ontdek ons sfeervolle restaurant of terras. 🌿

🍽️ Eetvilla voor thuis:
Kijk op onze website voor ons heerlijk 3-gangen menu voor thuis voor €29,75 per persoon.

📍 Kom langs en laat het u smaken!

#RestaurantDeEetvilla #Zeetong #Smaakvol #CulinaireBeleving #Soest #EetvillaVoorThuis

Volg Eetvilla online