Groepsdiner

Lekker uit eten met een groep

Als je op zoek bent naar een geweldige locatie om met een groep uit eten te gaan in de buurt van Amersfoort en Utrecht, dan is restaurant de Eetvilla in Siesta de perfecte keuze voor jou. Met zijn sfeervolle ambiance, uitgebreide menukaart en fantastische service is de Eetvilla de ideale plek voor een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s.

Het menu van de Eetvilla biedt een ruime keuze aan heerlijke gerechten, variërend van smakelijke voorgerechten tot heerlijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts. De chefs van de Eetvilla bereiden alle gerechten met de grootste zorg en gebruiken alleen de beste en meest verse ingrediënten, zodat je kunt genieten van de meest smaakvolle en authentieke gerechten.

Uit eten met een groep
Bij de Eetvilla kun je kiezen uit verschillende arrangementen en menu’s, afhankelijk van je budget en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid driegangenmenu of een buffet met verschillende lekkernijen, de Eetvilla heeft voor elk wat wils. En als je speciale dieetwensen of allergieën hebt, dan kan het personeel van de Eetvilla je hierbij helpen en adviseren.

Uit eten met een groot gezelschap
Kortom, als je op zoek bent naar een gezellige en smakelijke avond uit met een groep, dan is restaurant de Eetvilla in Soest de perfecte keuze. Met zijn uitgebreide menukaart, fantastische service en gezellige sfeer is de Eetvilla de ideale plek om te genieten van een heerlijke avond uit met vrienden, familie of collega’s.

Diner

Lunch

Borrel

Brunch

High tea

Kinderkaart

Eetvilla thuis