Menukaart

Sfeervol dineren!

Onder leiding van chefkok Daniel van de Kant en souschef Eric Brons bereiden onze koks de lekkerste gerechten met verse (streek)producten. Elke 6 a 8 weken wisselt onze menukaart en kunnen wij inspelen op de seizoenen. Vanaf 12 uur is onze keuken geopend en kunt u gebruik maken van onze dinerkaart.

Voorgerechten

Vegetarisch

Vis

Vlees

Bijgerechten

(per twee personen)

Nagerechten

  • Vegetarisch

Onze menu’s

Chef’s proefmenu | verrassingsmenu

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen en/of allergieën.
Waar mogelijk proberen wij u van een alternatief te voorzien.

Tot 8 personen kunt u een keuze maken van onze à la carte kaart. Vanaf 9 personen serveren wij voor al uw gasten ons chefs proefmenu voor groepen. Persoonlijk uitzonderingen zijn natuurlijk mogelijk.

Lentemenu

Het voorjaar staat voor de deur en ons keukenteam heeft een speciaal menu voor u samengesteld. Verrassende gerechten uit onze moderne keuken met een eigen twist.

Voorgerecht
– Zalm tartaar • avocado • haringkuit
– Maïskip • mais • krokantje • tomaat

Tussengerecht
– Kreeftensoep • lente-ui • crabflakes • bieslook

Hoofdgerecht
– Gebakken zeebaars • limoenbladsaus
– Gegrilde runderribeye • kruidenbotersaus

Nagerecht
– Rabarbertaartje • yoghurt • koekje