Leuk om te doen

Ben je op zoek naar activiteiten in de omgeving van Soest en Soesterberg om de teamgeest te verbeteren, een aantrekkelijk partnerprogramma of een verfrissende break tijdens een zakelijke bijeenkomst? Restaurant de Eetvilla is gelegen naast natuurgebied de Soester duinen voor een heerlijke wandeling.

Zoekt je een extra verrassing voor je gasten tijdens uw jubileum, huwelijksfeest of verjaardagsfeest? Lees hier verder over een aantal binnen en buiten activiteiten die wij voor uw gezelschap kunnen organiseren. Wandelen, fietsen, outdoor activiteiten, sporten, vergaderen, cultuur snuiven of een dagje naar Utrecht of Amersfoort; je kunt alle kanten uit. Verken de zogeheten Klompenpaden, waardoor je dwars door weilanden met vee loopt. Of wat dacht je van een ander stukje ongerepte natuur: De Soester duinen! En vergeet ook niet een bezoek te brengen aan Paleis Soestdijk: deze plek kent een lange en bijzondere geschiedenis!

Activiteiten in de omgeving

Hotels en overnachtingen in de omgeving

WELKOM

  • Vaderdag Vaderdag is dé gelegenheid om vaders in het zonnetje te zetten en bij Restaurant de Eetvilla hebben we een aantal […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

Volg Eetvilla online