Leuk om te doen


Bent u op zoek naar activiteiten in de omgeving van Soest en Soesterberg om de teamgeest te verbeteren, een aantrekkelijk partnerprogramma of een verfrissende break tijdens uw zakelijke bijeenkomst? Of zoekt u een extra verrassing voor uw gasten tijdens uw jubileum, huwelijksfeest of verjaardagsfeest? Lees hier verder over een aantal binnen en buiten activiteiten die wij voor uw gezelschap kunnen organiseren.

Restaurant de Eetvilla ligt op 5 minuten loopafstand van de Soester duinen. Deze unieke zandverstuiving is zeker de moeite waard. In samenspraak met een gids of alleen voor de frisse neus.

Hieronder onze suggestie voor diverse activiteiten.

Leuk om te doen in de omgeving van Soest en Soesterberg

Wandelen, fietsen, outdooractiviteiten, sporten, vergaderen, cultuur snuiven of een dagje naar Utrecht of Amersfoort; je kunt alle kanten uit. Verken de zogeheten Klompenpaden, waardoor je dwars door weilanden met vee loopt. Of wat dacht je van een ander stukje ongerepte natuur: De Soesterduinen! En vergeet ook niet een bezoek te brengen aan Paleis Soestdijk: deze plek kent een lange en bijzondere geschiedenis!

Hotels en overnachtingen in de omgeving