Beleef Boerderij het Gagelgat

Beleef Boerderij het Gagelgat: ontdek de geschiedenis van drie eeuwen op deze bijzondere plek. Terwijl veel boerderijen hun historische elementen verliezen, is hier nog veel bewaard gebleven. De eerste versie van de boerderij dateert al uit 1712 en was destijds nog klein en bescheiden. Sindsdien is er veel veranderd, maar de boerderij staat nog steeds op dezelfde plek en is gericht op de oude route tussen Soest en Amersfoort. Later, in 1817, werd de huidige Birkstraat de hoofdroute en werden nieuwe boerderijen gebouwd met hun voorgevel gericht op die straat. Ontdek de unieke geschiedenis van het Gagelgat en breng een bezoek aan deze bijzondere locatie.

Combineer een bezoek aan het paardenkamp met een bezoek aan ons restaurant

Het Paardekamp is een prachtige locatie waar de natuurlijke schoonheid van de Nederlandse landschappen tot leven komt. Gelegen in de buurt van de historische stad Wassenaar, biedt deze regio een serene omgeving die ideaal is voor een ontspannen uitje.

Tijdens je bezoek aan het Paardekamp mag je zeker niet vergeten om een stop te maken bij Restaurant de Eetvilla. Dit restaurant is de perfecte plek om te genieten van heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving.

Bij de Eetvilla kun je genieten van een gevarieerd menu met heerlijke gerechten met voor ieder wat wils.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige maaltijd met vrienden of een zakelijke lunch, Restaurant de Eetvilla is de perfecte keuze. Het restaurant biedt ook een ruim terras waar je bij mooi weer kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht op de omgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar een ontspannen uitje in een prachtige omgeving, dan is het Paardekamp de ideale bestemming. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan Restaurant de Eetvilla voor een heerlijke maaltijd en een onvergetelijke ervaring!

Wij serveren voor u:

Buitengewoon

Gastvrij

 • Dagelijks geopend tot 23:00 uur.
  (Keuken tot 21:00 uur)

 • Drive-in dagelijks geopend voor heerlijke afhaalgerechten

 • Elektrisch opladen op eigen terrein

 • Vergaderen in stijl

 • Private dining kamers

 • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

  september 2023

 • Laat je betoveren door de smaken van het seizoen.

  september 2023

Volg Eetvilla online