Verken de Geschiedenis van Boerderij het Gagelgat

Ontdek de fascinerende geschiedenis van Boerderij het Gagelgat: een tijdcapsule van drie eeuwen op deze unieke plek. Terwijl veel historische boerderijen hun oorspronkelijke charme verliezen, heeft het Gagelgat zijn historische elementen prachtig behouden. Al sinds 1712 prijkt deze boerderij op dezelfde plek, zij het bescheiden in zijn eerste verschijning. In de loop der tijd heeft het pand veel transformaties ondergaan, maar het blijft trouw aan zijn roots langs de oude route tussen Soest en Amersfoort. In 1817 werd de Birkstraat de nieuwe hoofdroute, met nieuwe boerderijen die hun gezicht naar deze straat richtten. Ontdek de unieke geschiedenis van het Gagelgat en breng een bezoek aan deze bijzondere locatie.

Combineer de Magie van het Paardekamp met een culinaire stop bij ons restaurant

Het Paardekamp betovert met zijn prachtige landschap en de natuurlijke schoonheid van het Nederlandse platteland. Genesteld nabij het historische Wassenaar, biedt deze regio een oase van rust, perfect voor een ontspannen uitstapje.

Tijdens je verkenning van het Paardekamp, is een tussenstop bij Restaurant de Eetvilla een absolute must. Ons restaurant is de ideale plek om te genieten van verrukkelijke gerechten in een gezellige ambiance.

Bij de Eetvilla verwelkomen we je met een gevarieerd menu vol heerlijke gerechten, zodat er voor ieder wat wils is.

Of je nu verlangt naar een romantisch diner voor twee, een gezellig samenzijn met vrienden of een zakelijke lunch, Restaurant de Eetvilla is altijd de juiste keuze. Bij mooi weer kun je ook genieten op ons ruime terras van de zon en het adembenemende uitzicht op de omgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar een ontspannen uitje te midden van schitterende natuur, dan is het Paardekamp de perfecte bestemming. Vergeet niet om een smakelijk bezoek te brengen aan Restaurant de Eetvilla voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Ontdek Onze Culinaire Verwennerijen:

  • Begin je wandel- of fietstocht met een heerlijk kopje koffie of thee
  • Geniet van een gezellige high tea of brunch
  • Lunch, borrel of diner, de keuze is aan jou!

WELKOM

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

    mei 2024

  • De Perfecte biefstuk ossenhaas Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees en wilt u uzelf eens echt verwennen? Zoek […]

Volg Eetvilla online