High Tea

Welkom bij De Eetvilla in Soest, waar we u graag uitnodigen voor onze heerlijke high tea! Onze tea is een perfecte combinatie van hartige en zoete lekkernijen, geserveerd met een selectie van verschillende soorten thee.

Bij De Eetvilla hebben we een uitgebreid assortiment van heerlijke hapjes en gebakjes, waaronder hartige sandwiches, quiches, scones en muffins, om van te genieten tijdens uw high tea.

Daarnaast bieden we een prachtige locatie in het hart van Soest en gelegen naast Amersfoort, waar u kunt genieten van onze high tea in een ontspannen en gezellige sfeer. Ons restaurant is perfect voor een dagje uit met vrienden en familie, of voor een romantische date met uw geliefde.

Kom langs bij De Eetvilla in Soest en laat ons u verwennen met onze heerlijke tea! Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke ervaring krijgt en dat u met een glimlach op uw gezicht weer naar huis gaat.

  • Wij serveren onze tea 7 dagen in de week van 12.00 tot uiterlijk 17.00 uur
  • Let op: geef eventuele allergieën of persoonlijke wensen alvast door bij de reservering, dan houden wij er rekening mee
  • Bij mooi weer bent u van harte welkom op ons zonnige terras

Reserveren is noodzakelijk

Reserveert u binnen 24 uur voor de door u gewenste aanvangstijd?
Dan vernemen wij uw reserveringsaanvraag graag telefonisch.

Diner

Lunch

Borrel

Brunch

High tea

Kinderkaart

Eetvilla thuis