Vergaderen

Vergaderen in midden Nederland bij de Eetvilla in Soest

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie waar efficiëntie en natuurlijke schoonheid hand in hand gaan? Ontdek De Eetvilla, gelegen in het schilderachtige Soest, slechts een steenworp verwijderd van Amersfoort en Baarn. Onze kleinschalige vergaderlocatie staat bekend om haar onderscheidende persoonlijke service en oog voor detail, waardoor uw vergadering niet alleen productief, maar ook aangenaam zal zijn.

Moderne en goed uitgeruste vergaderzalen:

Verrijk Uw Vergadering in Stijl en Comfort te Midden van de Natuur

Onze hedendaagse vergaderzalen zijn voorzien van alle moderne gemakken die essentieel zijn voor een succesvolle bijeenkomst. Of uw groep nu groot of klein is, u kunt ongestoord werken aan uw doelen terwijl wij zorgen voor alle praktische details. De Eetvilla biedt een verfijnde en inspirerende setting die de effectiviteit van uw vergadering zal versterken.

All-inclusive arrangementen en persoonlijke service:

Zorgeloos Vergaderen in een Rustgevende Bosrijke Omgeving

Bij De Eetvilla streven we ernaar om uw vergadering naadloos te laten verlopen. Onze arrangementen zijn volledig inclusief, inclusief zaalhuur, zodat u zich kunt concentreren op uw doelen zonder afgeleid te worden door administratieve details. Onze toegewijde service omvat niet alleen hoogwaardige vergaderfaciliteiten, maar biedt tevens de mogelijkheid om te genieten van culinaire hoogtepunten bereid met lokale ingrediënten.

Voordelen van onze vergaderlocatie:

Waarom Kiezen voor De Eetvilla als Uw Ideale Vergaderlocatie?

  • Intieme vergaderlocatie in het hart van Nederland
  • Omgeven door een rustgevende bosrijke omgeving, ideaal voor ontspannende wandelingen
  • Ruime gratis parkeergelegenheid en op loopafstand van NS-station Soest-Zuid
  • Levendig restaurant met oog voor ambiance en culinaire verwennerij
De perfecte intieme vergaderlocatie:

Kies voor Efficiëntie en Intimiteit bij De Eetvilla

Met vijf stijlvolle vergaderzalen biedt De Eetvilla in Soest de ideale omgeving voor intieme en productieve bijeenkomsten. Drie van de zalen bevinden zich op de eerste verdieping en twee op de begane grond van ons restaurant. Als u verlangt naar een serene en sfeervolle setting om te vergaderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw vergadering te plannen. Ervaar de harmonie tussen natuurlijke pracht en zakelijke doeltreffendheid bij De Eetvilla.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving