Vergaderen in een bosrijke omgeving

Gelegen in het schilderachtige soest, omgeven door uitgestrekte bossen, staat de Eetvilla garant voor een inspirerende setting. Onze locatie, centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land, maakt het de perfecte keuze voor organisaties die een vergaderruimte in een natuurlijke omgeving zoeken. Onze vergaderzalen bieden een rustgevend uitzicht op het groen, wat zorgt voor een kalme en productieve sfeer.

Ontdek de ideale vergaderlocatie in het hart van Nederland

Op zoek naar een vergaderlocatie in het midden van Nederland? Restaurant de Eetvilla in soest biedt een unieke combinatie van sfeer, natuur en gemak, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Sfeervolle vergaderplek met moderne faciliteiten

De Eetvilla is niet alleen een visueel aantrekkelijke locatie maar is ook uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een efficiënte vergadering. Onze zalen zijn voorzien van high-speed internet, audiovisuele middelen en comfortabele zitgelegenheden. Of het nu gaat om een klein teamoverleg of een grote strategische sessie, wij bieden flexibele opstellingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Catering en service op maat

Bij de Eetvilla begrijpen we dat goede voeding essentieel is voor een succesvolle bijeenkomst. Ons restaurant biedt een uitgebreide selectie van culinaire opties, van lichte snacks tot uitgebreide diners. Al onze gerechten worden bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten, perfect afgestemd op uw vergaderagenda en dieetwensen.

Plan uw vergadering bij de Eetvilla

Wilt u meer weten of direct een vergaderruimte reserveren? Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze faciliteiten, beschikbaarheid en arrangementen. Bij de Eetvilla zijn we toegewijd aan het bieden van een naadloze en gastvrije ervaring voor al onze zakelijke gasten. Ontdek zelf waarom wij de favoriete vergaderlocatie zijn in het midden van het land.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving