Over ons

Een restaurant voor iedereen: toegankelijk en passend bij iedere gelegenheid

De Eetvilla is een plek voor iedereen. Of je nu iets te vieren hebt met vrienden of op zoek bent naar een prettig restaurant voor een zakenlunch- of diner. Wij maken er een feestje van.

Topkeuken zonder poespas en net even anders. Wil je verwend worden en ontspannen lunchen, dineren of vergaderen? Aan de rand van Soest-Zuid vind je restaurant de Eetvilla, vlakbij natuurgebied de Soester duinen. Aan de sfeer besteden we net zoveel aandacht als aan het eten. Schuif aan in het levendige restaurant of neem plaats op het grote, zonnige terras.

Stephan en Sebastian Ott 3e generatie restaurant de Eetvilla in Soest

Onze opa en oma zijn in 1952 begonnen met Hotel-Pension van den Brink. Een plek waar je tot rust kon komen in de bosrijke omgeving van Soest. In 1975 hebben onze ouders Elisabeth en Karl-Heinz Ott de zaak overgenomen en hebben er een restaurant met vergaderaccommodatie van gemaakt.

Sinds 1995 zijn wij de gelukkige eigenaar van ons mooie bedrijf en hebben ondertussen de naam gewijzigd in restaurant de Eetvilla. De naam zegt het al! In een huiselijke maar moderne sfeer genieten van al het goeds. We hebben het restaurant een metamorfose gegeven en zijn nog dagelijks druk met het moderniseren. Op de eerste verdieping hebben we diverse vergaderkamers waar u ook privé kunt dineren. Kortom alle faciliteiten van nu in een huiselijke omgeving.

Stephan Ott

Geboren in 1965 en wist al snel welke kant hij op wilde. Het horeca bloed zit in zijn genen! Eerst heeft hij de opleiding leerlingstelsel gevolgd, 4 dagen in de week werken en 1 dag naar school. School was niet zo zijn uitdaging maar het omgaan met mensen/gasten is hem op het lijf geschreven. Na diverse sterrenzaken in Nederland (Zwaan in Oisterwijk – Corona in den Haag – Hoefslag in Bosch en duin) kwam Stephan terug naar Soest en heeft nog enkele jaren bij het Luykje en Le Grande Boeuf gewerkt totdat het tijd was om voor zichzelf te beginnen. In 1995 is hij gestart met zijn zus Claudia Ott en heeft de 1e stappen van de Eetvilla gemaakt.

Sebastian Ott

Ik ben geboren in 1975 en scheel dus 10 jaar met mijn broer. Na ook een opleiding in de horeca en enkele zaken in de omgeving (Kastanjehof in Lage Vuursche – Wilgenplas in Maarssen – Tollius in Amersfoort – Mariënhof in Amersfoort) was het in 2000 tijd om naar de Eetvilla te gaan. Onze zus heeft het bedrijf verlaten en heeft een mooi gezin gekregen met een man die ook een eigen zaak heeft. Samengingen Stephan en ik verder in een zaak die volop in ontwikkeling was. Door schade en schande zijn we wijzer geworden maar altijd stond en staat voorop dat wij en onze mensen met plezier naar het restaurant moeten komen. Na veel verbouwingen is de Eetvilla nu een eigentijds restaurant waar zoveel mogelijk vers en uit de omgeving gekookt wordt. We zijn er trots op!

Medewerkers

Met een vast team wat al jaren voor ons klaar staat zijn we 7 dagen in de week geopend.

 • Daniel van de Kant onze chef-kok
 • Eric Brons onze sous-chef
 • Marvin Laseur onze sommelier sinds 2007
 • Nigel Mandersloot onze steun en toeverlaat in de bediening

Kijk hier voor openstaande vacatures

Graag tot binnenkort,

Stephan & Sebastian Ott en ons gehele team natuurlijk!

WELKOM

 • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

  mei 2024

 • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

  april 2024

 • De Perfecte biefstuk ossenhaas Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees en wilt u uzelf eens echt verwennen? Zoek […]

Volg Eetvilla online