Over ons2018-11-12T21:31:06+00:00

Over ons

Stephan en Sebastian Ott 3e generatie restaurant de Eetvilla in Soest

Onze opa en oma zijn in 1952 begonnen met Hotel-Pension van den Brink. Een plek waar je tot rust kon komen in de bosrijke omgeving van Soest. In 1975 hebben onze ouder Elisabeth en Karl-Heinz Ott de zaak overgenomen en hebben er een restaurant met vergaderaccommodatie van gemaakt.

Sinds 1995 zijn wij de gelukkige eigenaar van ons mooie bedrijf en hebben ondertussen de naam gewijzigd in restaurant de Eetvilla. De naam zegt het al! In een huiselijke maar moderne sfeer genieten van al het goeds. We hebben het restaurant een metamorfose gegeven en zijn nog dagelijks druk met het moderniseren. Op de eerste verdieping hebben we diverse vergaderkamers waar u ook prive kunt dineren. Kortom alle faciliteiten van nu in een huiselijke omgeving.

Stephan Ott

Geboren in 1965 en wist al snel welke kant hij op wilde. Het horeca bloed zit in zijn genen! Eerst heeft hij de opleiding leerlingstelsel gevolgd, 4 dagen in de week werken en 1 dag naar school. School was niet zo zijn uitdaging maar het omgaan met mensen/gasten is hem op het lijf geschreven. Na diverse sterrenzaken in Nederland ( Zwaan in Oisterwijk – Corona in den Haag – Hoefslag in Bosch en duin) kwam Stephan terug naar Soest en heeft nog enkele jaren bij het Luykje en Le Grande Boeuf gewerkt tot dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen. In 1995 is hij gestart met zijn zus Claudia Ott en heeft de 1e stappen van de Eetvilla gemaakt.

Sebastian Ott

Ik ben geboren in 1975 en scheel dus 10 jaar met mijn broer. Na ook een opleiding in de horeca en enkele zaken in de omgeving (Kastanjehof in Lage Vuursche – Wilgenplas in Maarssen – Tollius in Amersfoort – Mariënhof in Amersfoort) was het in 2000 tijd om naar de Eetvilla te gaan. Onze zus heeft het bedrijf verlaten en heeft een mooi gezin gekregen met een man die ook een eigen zaak heeft. Samen gingen Stephan en ik verder in een zaak die volop in ontwikkeling was. Door schade en schande zijn we wijzer geworden maar altijd stond en staat voorop dat wij en onze mensen met plezier naar het restaurant moeten komen. Na veel verbouwingen is de Eetvilla nu een eigentijds restaurant waar zoveel mogelijk vers en uit de omgeving gekookt wordt. We zijn er trots op!

Medewerkers

Met een vast team wat al jaren voor ons klaar staat zijn we 7 dagen in de week geopend.

  • Daniel van de Kant onze chef-kok sinds 1995.
  • Eric Brons onze sous-chef/rechterhand van Daniel is al vanaf 2002 bij ons.
  • Marvin Laseur onze sommelier sinds 2007.

Graag tot binnenkort,

Stephan & Sebastian Ott en ons gehele team natuurlijk!

035 60 127 06
STUUR E-MAIL
RESERVEER NU
De Eetvilla is vandaag tot 23:00 uur geopend!

Adres

Eetvilla van den Brink Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest