Eetvilla van den Brink | Toegankelijke topkwaliteit

Over ons


Over ons

Restaurant Eetvilla Van den Brink

Ervaar zelf het warme welkom bij Restaurant Eetvilla Van den Brink! Voor ons is gastvrijheid vanzelfsprekend. U bent onze gast. Dat betekent dat wij u niet alleen heerlijke gerechten en dranken serveren. Wij willen dat u zich thuis voelt in ons restaurant. Wij noemen dat het “Eetvilla-gevoel”. Een ongedwongen sfeer, met vriendelijke en deskundige gastheren en gastvrouwen.

Eetvilla Van den Brink is te vinden op een mooie plek in het landelijke Soest, nabij Amersfoort. Wij zijn gevestigd aan de rand van Soest-Zuid en op een steenworpafstand van de Soesterduinen. Een herenhuis, smaakvol ingericht in de Franse bistrostijl. Dat is de omgeving waar wij u van harte welkom heten. Onze keuken is toegankelijk met een eigentijdse en verrassende twist. U bent van harte welkom.

 


Terras

Van alle gemakken voorzien

Wij begrijpen dat een bezoek aan een restaurant niet alleen om het serveren van goede gerechten gaat. Een goed restaurant moet meer bieden. Bij Restaurant Eetvilla Van den Brink vinden wij de aandacht van ons team voor onze gasten vanzelfsprekend. Gastheerschap is voor ons net zo belangrijk als de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok. Een bezoek bij Eetvilla Van den Brink; dat is heerlijk ontspannen met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties tijdens een goed verzorgd diner. Dat is genieten van een vlotte lunch of gezellig bijpraten tijdens een borrel met een goed glas wijn. Natuurlijk zijn wij er voor u. U verdient en krijgt persoonlijke aandacht van een ervaren en gastvrij team.

 


TOEGANKELIJKE TOPKWALITEIT

Stijlvolle locatie

Een bosrijke omgeving met de Soesterduinen als decor is een prachtige, fotogenieke, locatie voor uw feest. Onze locatie is stijlvol, sfeervol en ideaal voor een event zoals een bruiloft, jubileumfeest of een receptie. Restaurant Eetvilla Van den Brink heeft bovendien de beschikking over veertig -gratis- parkeerplaatsen. U zult, samen met uw gasten, een onvergetelijk feest beleven bij Restaurant Eetvilla Van den Brink.


© 2017 Eetvilla Van Den Brink | Site by memento