Over ons | De Eetvilla in Soest | Toegankelijke topkwaliteit en gastvrijheid.

Over ons


Over ons | restaurant Soest

Restaurant Eetvilla Van den Brink

Ervaar zelf het warme welkom bij de Eetvilla! Voor ons is gastvrijheid vanzelfsprekend. U bent onze gast. Dat betekent dat wij u niet alleen heerlijke gerechten en dranken serveren. Wij willen dat u zich thuis voelt in ons restaurant. Wij noemen dat het “Eetvilla-gevoel”. Een ongedwongen sfeer, met vriendelijke en deskundige medewerkers.

De Eetvilla is te vinden op een mooie plek in het landelijke Soest, Tussen Amersfoort en Baarn en dus centraal gelegen in het land. Wij zijn gevestigd aan de rand van Soest-Zuid en op een steenworpafstand van de Soester duinen. Een herenhuis, smaakvol ingericht in de Franse bistrostijl. Dat is de omgeving waar wij u van harte welkom heten. Onze keuken is toegankelijk met een eigentijdse en verrassende twist. U bent van harte welkom.

 


Restaurant Amersfoort

Van alle gemakken voorzien

Wij begrijpen dat een bezoek aan een restaurant niet alleen om het serveren van goede gerechten gaat. Een goed restaurant moet meer bieden. Bij Restaurant Eetvilla Van den Brink vinden wij de aandacht van ons team voor onze gasten vanzelfsprekend. Gastheerschap is voor ons net zo belangrijk als de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok. Een bezoek bij Eetvilla Van den Brink; dat is heerlijk ontspannen met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties tijdens een goed verzorgd diner. Dat is genieten van een vlotte lunch of gezellig bijpraten tijdens een borrel met een goed glas wijn. Natuurlijk zijn wij er voor u. U verdient en krijgt persoonlijke aandacht van een ervaren en gastvrij team.

 


Restaurant Baarn

Stijlvolle locatie

Een bosrijke omgeving met de Soesterduinen als decor is een prachtige, fotogenieke, locatie voor uw feest. Onze locatie is stijlvol, sfeervol en ideaal voor een event zoals een bruiloft, jubileumfeest of een receptie. De Eetvilla heeft bovendien de beschikking over veertig -gratis- parkeerplaatsen. U zult, samen met uw gasten, een onvergetelijk feest beleven.


© 2018 Eetvilla Van Den Brink | Site by memento