Menukaart

Lekker lunchen!

Voor een overheerlijke lunch zoek je een plekje op ons zonnige terras of in een van de sfeervolle ruimtes binnen. De Eetvilla serveert allerlei soorten salades, lekkere broodjes en kleine warme gerechten. Maar ook de gerechten van de dinerkaart kunt u bij de lunch bestellen. Heeft u een allergie? Laat het ons alstublieft weten.

Lunchkaart

Lekker erbij

Soepen

Sandwiches

Salades

Lunchgerechten

Bar & borrel en bittergarnituur

Gezellig met vrienden, familie of kennissen een drankje drinken en daarna misschien een hapje eten bij restaurant de Eetvilla in Soest. Kies uit diverse bieren, wijnen , mocktails en onze huisgemaakte ice tea of tonic.
Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon zomaar een borrel organiseren? Informeer naar de mogelijkheden.

Lunchmenu

Op zoek naar een zakelijk adres voor uw lunch? De Eetvilla in Soest is het juiste adres voor uw zakelijk afspraak. Wij beschikken over meerdere aparte kamers voor uw lunch of diner.

Voor wie graag het avontuur zoekt, bereidt onze keukenbrigade een lunch boordevol verse ingrediënten van het seizoen met mooie smaakcombinaties. Tip!

High tea

Onze tea is de mooie gelegenheid voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of geliefden. Het is een middagvullend programma, we starten met bouillon, heerlijke sandwiches, plateau met zoetigheden en een hartig intermezzo.

Wij serveren onze high tea van zondag t/m vrijdag van 12.00 tot uiterlijk 16.00 uur.
Bij mooi weer bent u van harte welkom op ons zonnige terras.

Brunch

Onze Brunch for All is uitermate geschikt voor gezelschappen van klein tot groot. We serveren deze brunch volgens het ‘shared dining’-concept.
De gerechten serveren we per gang. U heeft dus geen keuzestress! Er is voor elk wat wils op de brunchtafel.
De brunch is alleen per tafel te bestellen. 28.5 per persoon

Soep • tomatensoep • lente-ui • tomaat
Sandwiches • divers belegd
Salade • combinatie van vis- en vleesgerechten
Proeverij • van gerechtjes
Nagerecht • verrassing van de chef

  • Vegetarisch