Ontdek onze heerlijke brunch

Geniet dagelijks van een verrukkelijke brunch bij De Eetvilla, hét restaurant in Soest. Gelegen nabij Amersfoort en Utrecht, bieden wij de ideale setting voor een ontspannen en smaakvolle bijeenkomst met familie en vrienden.

Onze brunch is samengesteld met verse, seizoensgebonden ingrediënten en meesterlijk bereid door onze getalenteerde koks. Het gevarieerde menu, bestaande uit uitgeserveerde gerechten en shared dining-opties, zorgt ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt. Perfect voor groepen, want niemand hoeft te kiezen!

Feestelijk samenzijn: ideaal voor groepen, familiedagen en bijzondere gelegenheden

Ervaar de warme en gezellige ambiance van ons restaurant, de ultieme plek voor een gezellige familiedag. Ons attente personeel staat klaar om u en uw gasten een thuisgevoel te bezorgen, waardoor u kunt genieten van een onvergetelijke brunch.

Wacht niet langer en reserveer nu bij De Eetvilla voor een onvergetelijke brunchervaring met uw dierbaren. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant in Soest!

Brunchen in de omgeving van Amersfoort

Laat de middag gevuld zijn met heerlijkheden en ontspanning, vergezeld door een goed glas wijn. Onze brunch is beschikbaar zeven dagen per week en leent zich uitstekend voor allerlei vieringen. Ontdek onze diverse privé kamers, ideaal voor uw groep of gezelschap.

Bij De Eetvilla geniet u van gratis parkeergelegenheid en bevindt u zich op loopafstand van de prachtige Soester duinen. Kom langs en laat u verwennen met onze uitgebreide brunch in een sfeervolle omgeving!

Diner

Lunch

Borrel

Brunch

High tea

Kinderkaart

Eetvilla thuis