De ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Zoekt u de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Bij Restaurant de Eetvilla bieden wij een inspirerende omgeving met 5 unieke ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies, evenementen, borrels en diners. Of u nu zakelijk of privé een plek zoekt met heerlijke buitenruimte, terrassen en een prachtige tuin, bij ons kunt u uw ideale vergaderruimte boeken en volop inspiratie opdoen!

Mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten

Restaurant de Eetvilla is een intieme locatie die perfect is voor uw vergaderingen en conferenties. Met oog voor detail en sfeervolle zalen bieden wij alles wat u nodig heeft om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

  • Bent u op zoek naar een privéruimte voor uw vergadering, lunch of diner?
  • Onze unieke locatie ligt in het hart van het land, naast het prachtige natuurgebied de Soester Duinen, ideaal voor een ontspannende boswandeling.
  • Uitstekende bereikbaarheid met voldoende gratis eigen parkeergelegenheid en de mogelijkheid om elektrische voertuigen op te laden.
  • Ons sfeervolle en ruim opgezette restaurant past bij elke gelegenheid en biedt een uitstekende keuken.
  • Wij zijn een unieke vergaderlocatie in de prachtige omgeving van Amersfoort.

Een Zakelijke Bijeenkomst Plannen bij Restaurant de Eetvilla

Bij Restaurant de Eetvilla hebben we kleinschalige multifunctionele zalen voor elke gelegenheid. Gelegen naast de A28 en omringd door het groen van Soest en de Soester Duinen, is onze locatie perfect voor een ontspannende wandeling na uw zakelijke activiteiten.

Wij staan bekend als een sfeervol restaurant waar gastvrijheid en heerlijk eten centraal staan. Onze menukaart is samengesteld uit seizoensgebonden producten met een eigentijdse twist. Geniet van klassiekers zoals biefstuk ossenhaas of een smaakvolle poke bowl. Daarnaast bieden wij ook verfijnde verrassingsmenu’s.

Zakelijk Dineren in Midden-Nederland

Wilt u na uw zakelijke bespreking nog gezellig napraten onder het genot van een heerlijk diner? Bij Restaurant de Eetvilla kunt u genieten van een culinair verrassingsmenu of een snelle maaltijd om de bijeenkomst af te sluiten. We passen ons aan uw wensen aan en bieden de beste invulling. U kunt het diner gebruiken in ons sfeervolle restaurant of in een van onze privéruimtes.

Kies voor de ultieme zakelijke bijeenkomstervaring bij Restaurant de Eetvilla! Boek nu uw vergaderruimte en geniet van een inspirerende omgeving en uitstekende culinaire ervaring.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving