De perfecte locatie voor de zakelijke bijeenkomst

Een inspirerende vergaderlocatie met 5 unieke ruimtes voor een vergadering, brainstormsessie, evenement, borrel en diner. Van een klein gezelschap tot groot event. Met heerlijke buitenruimte, terrassen en een prachtige tuin. Boek hier jouw vergaderruimte en laat je inspireren!

Mogelijkheden zakelijke bijeenkomst

Restaurant de Eetvilla is een kleinschalige locatie voor uw vergadering of conferentie. Met oog voor detail en sfeervolle zalen hebben wij alles in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

  • Zoek je een privéruimte voor vergadering, lunch of diner?
  • Een uniek locatie midden in het land en naast natuurgebied de Soester duinen voor een boswandeling
  • Goed bereikbaar met voldoende gratis eigen parkeergelegenheid en elektrisch laden mogelijk
  • Sfeervol en ruim opgezet restaurant passend bij elke gelegenheid met een goede keuken

Unieke vergaderlocatie in de omgeving van Amersfoort

Een zakelijke vergadering, lunch of diner plannen? Restaurant de Eetvilla heeft kleinschalige multifunctionele zalen voor elke gelegenheid. Gelegen naast de A28 en in de bosrijke omgeving van Soest en de Soester duinen voor een heerlijke wandeling.

Wij zijn een sfeervol restaurant waar gastheerschap en lekker eten voorop staan. Onze menukaart bestaat uit seizoensgebonden producten met een eigentijdse twist. Heerlijk klassiekers als biefstuk ossenhaas of een poke bowl maar ook een verfijnd verrassingsmenu bestaat tot de mogelijkheden.

Zakelijk dineren in Midden-Nederland

Na een zakelijke bespreking nog samen napraten onder het genot van een heerlijk diner?
Heeft u de tijd voor een culinair verrassingsmenu of wilt u de bijeenkomst afsluiten met een vlot diner, in samenspraak maken wij de beste invulling. U kunt het diner gebruiken in ons sfeervolle restaurant of liever in een van onze privéruimtes.

Ga snel naar…

Neem contact met ons op

Mail: vdbrink@eetvilla.nl

Telefoon: 035 – 60 127 06

Wij sturen vrijblijvend een offerte voor je bijeenkomst.

Ja, ik wil reserveren!