Sauna Thermen Soesterberg

Even ontsnappen van alle drukte? In de bosrijke omgeving van Thermen Soesterberg kom je heerlijk tot rust. Je vindt er meer dan 10 soorten sauna’s en verschillende baden. Schijnt het zonnetje? Zoek dan een plekje op 1 van de ligweiden.

Na een heerlijke dag ontspannen kunt u culinair afsluiten in ons restaurant. Wij zijn 7 dagen per week geopend en ontvangen u graag in ons sfeervolle restaurant of zonnige terras. Genieten van al het heerlijks dat onze chef Daniel van de Kant voor u maakt op nog geen 5 minuten afstand van Sauna Soesterberg.

Combineer een bezoek aan Sauna Soesterberg met restaurant de Eetvilla

Bent je met partner, gezin, een groep of familie op zoek naar een restaurant? Dan ben je bij restaurant de Eetvilla in Soest bent u aan het juiste adres. Wij hebben een sfeervol restaurant maar ook diverse privé kamers voor kleine en grotere gezelschappen. Dagelijks zijn wij vanaf 10 uur geopend voor een heerlijk kopje koffie.

Wat maakt ons uniek?

 • Ruime eigen parkeergelegenheid
 • Dagelijks geopend voor koffie, lunch, borrel en diner
 • Voor groepen hebben wij ook een brunch of high tea
 • Met de auto op 5 minuten afstand van de Sauna gelegen

WELKOM

 • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

  mei 2024

 • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

  april 2024

 • De Perfecte biefstuk ossenhaas Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees en wilt u uzelf eens echt verwennen? Zoek […]

✨ Geniet van onze heerlijke zeetong! ✨

Nu op onze menukaart. Bezoek ons voor lunch, diner of borrel en ontdek ons sfeervolle restaurant of terras. 🌿

🍽️ Eetvilla voor thuis:
Kijk op onze website voor ons heerlijk 3-gangen menu voor thuis voor €29,75 per persoon.

📍 Kom langs en laat het u smaken!

#RestaurantDeEetvilla #Zeetong #Smaakvol #CulinaireBeleving #Soest #EetvillaVoorThuis

Volg Eetvilla online