Bijzondere gelegenheden moet je vieren

In het leven zijn er momenten die vragen om gevierd te worden. Of het nu gaat om een intieme lunch, een uitgebreid diner, of een gezellige borrel, elke gelegenheid verdient zijn eigen bijzondere invulling. Bij de eetvilla in soest weten we als geen ander hoe belangrijk het is om deze momenten te koesteren en te vieren.

Lunch: een ontspanning in de middag

Een lunch is meer dan een maaltijd, het is een moment van samenzijn. Misschien viert u een verjaardag met een vriend of een kleine familiebijeenkomst. Onze lunch biedt een gevarieerd menu dat iedereen zal verrassen en verbinden. Het is het perfecte moment om even stil te staan bij elkaar en bij wat we vieren.

Diner: smakelijke afsluiting van de dag

Als de avond valt, is het tijd voor een diner. Dit is het moment om echt uit te pakken. Of het nu een romantisch diner voor twee is, of een grootse viering met vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat uw diner een onvergetelijke ervaring wordt. Van verfijnde gerechten tot de perfecte wijncombinaties, wij maken het vieren van uw speciale moment tot een culinair hoogtepunt.

Borrel: ontspannen en vieren

Een borrel bij de Eetvilla is de ideale gelegenheid om in een ontspannen sfeer iets te vieren. Het kan de aftrap zijn van een weekend, een moment om bij te praten met vrienden of collega’s, of een informele manier om iets speciaals te vieren. Onze borrelkaart biedt voor ieder wat wils en zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer.

Trouwen, babyshower en verjaardag: momenten om nooit te vergeten

Elk van deze gelegenheden is uniek en vraagt om een speciale aanpak. Een trouwdag bij de Eetvilla wordt een dag om nooit te vergeten, met zorgvuldig uitgekozen menu’s en een romantische setting. Een babyshower is een vrolijke gelegenheid, waarbij we zorgen voor een passende en feestelijke sfeer. En een verjaardag? Die wordt bij ons gevierd met flair, met aandacht voor persoonlijke wensen en details.

Bij de Eetvilla in soest begrijpen we het belang van het vieren van speciale momenten.
Wij staan klaar om van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken. Vier het leven, vier het bij ons!

WELKOM

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

    mei 2024

  • De Perfecte biefstuk ossenhaas Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees en wilt u uzelf eens echt verwennen? Zoek […]

Volg Eetvilla online