Elektrisch laden in Soest

Ontdek het gemak van het opladen van uw elektrische auto terwijl u geniet van een heerlijke ervaring tussen Amersfoort en Utrecht. Bij Restaurant De Eetvilla in Soest hebben we speciaal voor u twee universele oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar. Ons restaurant, geopend zeven dagen per week, biedt een perfecte tussenstop voor het opladen van uw voertuig, terwijl u ontspant met een kopje koffie, lunch of diner.

Duurzaam gemak tussen Amersfoort en Utrecht

Als ‘mobiele’ ondernemer profiteert u van de flexibiliteit die ons uitgebreide laadplein op deze centrale locatie biedt. Gelegen tussen Amersfoort en Utrecht, op slechts vijf minuten van afrit Soesterberg aan de A28, is ons restaurant de ideale plek om uw elektrische auto op te laden terwijl u geniet van hoogwaardige voorzieningen.

Elektrisch rijden past perfect binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het wachten op het opladen van uw elektrische auto wordt bij ons een verantwoorde en aangename ervaring. Onze inzet voor duurzaamheid gaat hand in hand met uw behoefte aan mobiliteit en comfort.

Waarom Kiezen voor ons laadpunt in Soest?

  • Centrale Ligging: Strategisch gelegen tussen Amersfoort en Utrecht, bereikbaar binnen enkele minuten vanaf de A28 afrit Soesterberg.
  • Uitgebreide Voorzieningen: Naast het opladen van uw elektrische auto kunt u bij ons genieten van een uitgebreid assortiment aan culinaire hoogstandjes, van koffie tot diner.
  • Duurzaamheid: Het gebruik van onze oplaadpunten past binnen uw streven naar duurzaam ondernemen, waardoor u een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Wacht niet langer en combineer uw reis met een verfrissende tussenstop bij Restaurant de Eetvilla in Soest. Laad uw elektrische auto op, geniet van onze gastvrijheid en draag bij aan een duurzamere toekomst.

WELKOM

  • Vaderdag Vaderdag is dé gelegenheid om vaders in het zonnetje te zetten en bij Restaurant de Eetvilla hebben we een aantal […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

Volg Eetvilla online