Vergaderen in een bosrijke omgeving

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in een bosrijke omgeving? Bij restaurant de Eetvilla in Soest bieden wij de perfecte setting voor uw volgende zakelijke bijeenkomst. Onze locatie gelegen tussen Amersfoort en Utrecht, midden in de natuur zorgt voor een rustige en productieve sfeer.

Vergaderlocatie in een groene omgeving

Onze vergaderzalen bieden een prachtig uitzicht, waardoor uw vergadering net dat beetje extra krijgt. De rustgevende omgeving helpt om stress te verminderen en creativiteit te stimuleren. Een unieke en verfrissende vergaderervaring.

Vergaderlocatie buiten de stad

Weg van de drukte van de stad, biedt restaurant de Eetvilla een oase van rust. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en toch ver genoeg van de stadsdrukte om uw team volledige focus en concentratie te bieden. Een perfecte balans tussen toegankelijkheid en sereniteit.

Vergaderlocatie in een rustige omgeving

Rust is essentieel voor een succesvolle vergadering. Onze locatie in Soest biedt precies dat. De rustige omgeving zorgt ervoor dat u en uw team zich volledig kunnen concentreren zonder afleidingen. Ideaal voor strategische sessies, brainstorms en belangrijke beslissingen.

Vergaderlocatie met wandelmogelijkheden

Na een intensieve vergadering even de benen strekken? Onze vergaderlocatie biedt diverse wandelmogelijkheden in de omliggende natuur. Een wandeling door het bos kan verfrissend werken en nieuwe energie geven voor de rest van de dag. Combineer productief vergaderen met ontspannende momenten in de natuur.

Reserveer nu uw vergaderlocatie

Bent u geïnteresseerd in onze vergaderlocatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te reserveren. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen.

Maak van uw volgende vergadering een succes met de unieke locatie van restaurant de Eetvilla in Soest.

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving