Landelijk vergaderen?

Bij onze kleinschalige vergaderlocatie, gelegen in het pittoreske dorp Soest, kunt u uw gasten imponeren met de prachtige bosrijke omgeving, de Soester duinen en de schitterende bossen. Onze locatie bevindt zich in het hart van Nederland, tussen de steden Amersfoort en Utrecht.

Centrale liging in de omgeving van Amersfoort

Voor trainingen, cursussen en opleidingen bieden wij diverse zalen van verschillende afmetingen aan, met een capaciteit variërend van 2 tot 30 personen. Met in totaal 5 zalen is het mogelijk om tijdens de training groepen op te splitsen in aparte werkgroepen. Onze break-out rooms zijn tevens voorzien van alle benodigde audiovisuele faciliteiten. Raadpleeg hieronder een overzicht van onze zalen en de capaciteit per zaal.

Onze vergaderlocatie is uitstekend bereikbaar met de auto, op slechts 5 minuten afstand van de A28. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor al uw gasten. Daarnaast bieden de nabijgelegen NS-stations Amersfoort en Soest Zuid een snelle verbinding via het openbaar vervoer.

Lunch, borrel, diner en arrangementen

Gedurende de dag of na afloop van de training kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Vele van onze zalen hebben een eigen terras, zodat u bij mooi weer even kunt ontspannen in de frisse lucht. Bent u benieuwd naar onze arrangementen of andere culinaire mogelijkheden?

Wat maakt onze vergaderlocatie bijzonder?

Bij ons geniet u van een ontspannen en sfeervolle locatie, die van alle gemakken is voorzien. Onze privé kamers bieden plaats aan bijeenkomsten tot 30 personen. Bovendien bevinden wij ons in het hart van Nederland, naast het prachtige natuurgebied de Soester duinen, waar u kunt genieten van heerlijke wandelingen. Dankzij onze goede bereikbaarheid met de auto en de gratis parkeergelegenheid voor de deur, kunt u zorgeloos reizen. Daarnaast staat onze keuken garant voor een gezonde lunch en een heerlijk diner.

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving