Menukaart2018-11-09T14:11:44+00:00

Menukaart

Verse ingrediënten

Verse producten zorgen voor een eerlijke en heerlijke smaakbeleving. Je komt niet alleen eten, je verdient de “Eetvilla-beleving”. Onze chefkok Daniel van de Kant kookt met verse en, waar mogelijk, biologische producten uit de regio Soest en omgeving. Wij hebben regelmatig vlees van het Baarnse Hoeve Ravenstein op de menukaart. Vis serveren wij volgens de viswijzer. Uiteraard kunt je bij ons vegetarisch eten. Wij hebben verschillende smakelijke vegetarische gerechten op de kaart. Wij serveren een drie-, vier- of vijfgangenmenu van de chef.

Lunch

de Eetvilla is geopend vanaf 10 uur voor koffie & lunch.
Voor de lunch kunt u een keuze maken uit ons 2 of 3 gangen lunchmenu of onze lunchkaart.

Bekijk de lunchkaart
Lunchen restaurant Soest.

Diner

Ons restaurant is dagelijks geopend voor diner.
Onze chefs koken met verse ingrediënten. De kaart bestaat uit gerechten in het formaat tussengerecht. Zo kunt u mooi combineren.

Houdt u van verrassingen?
Dagelijks maken wij een 3 of 4 gangen verrassingsmenu wat gebonden is aan het seizoen. Hier proeft u de creativiteit van onze koks.

Bekijk de dinerkaart

High tea

De Eetvilla high tea is een middag vullend avontuur. Met een combinatie van zoet en hartige gerechtjes, waarbij diverse theesoorten gedronken worden.

We serveren de high tea alleen op reservering vanaf 12.00 uur, de laatst mogelijke aanvangstijd is 15.00 uur.

Bekijk de high tea
High tea Amersfoort
Private dining omgeving Amersfoort

Private dining

Ons restaurant heeft diverse aparte kamers voor uw privé of zakelijke diners. Door de centrale ligging in het land, de bosrijke omgeving en eigen parkeergelegenheid zijn wijn de ideale locatie voor uw lunch of diner.

Private dining
035 60 127 06
STUUR E-MAIL
RESERVEER NU
De Eetvilla is vandaag tot 23:00 uur geopend!

Adres

Eetvilla van den Brink Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest