Kinderkaart

Bij Restaurant De Eetvilla in Soest zorgen we ervoor dat iedereen, inclusief de jongste fijnproevers, kan genieten van een onvergetelijke maaltijd. Ontdek onze te gekke kinderkaart en geef je kinderen een smaakvolle belevenis die hun smaakpapillen prikkelt terwijl jij je culinaire hart ophaalt. Geen standaard kindermenu’s, maar een avontuurlijke reis vol smaak en plezier!

Dineren bij De Eetvilla betekent keuze en vreugde voor de mini-gastronomen. Van sappige kinderburgers tot overheerlijke pasta met verse tomatensaus en zelfs verrukkelijke stukjes vis die ze niet kunnen weerstaan. Zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten met coole opties zoals knapperige groentesnacks.

Staat het favoriete gerecht van jouw kind niet op onze kinderkaart? No worries! Laat ons gewoon weten waar ze zin in hebben en we denken met je mee. Bij De Eetvilla gaan we voor niets minder dan een buitengewone ervaring, zelfs voor de jongste smaakontdekkers! Dus, als je klaar bent voor een avond vol smaakavonturen, schuif dan gezellig aan en laat ons je verrassen!

Diner

Lunch

Borrel

Brunch

High tea

Kinderkaart

Eetvilla thuis