Kleinschalig vergaderen

Ontdek de ideale plek voor kleinschalige vergaderingen in het hart van de provincie Utrecht, dicht bij Amersfoort en Baarn.

Bijzondere Vergaderervaring

Bij De Eetvilla bieden we een unieke setting voor trainingen, cursussen, en opleidingen. Met diverse zalen van verschillende groottes, variërend van intieme sessies voor 2 personen tot grotere bijeenkomsten voor 30 personen, is er altijd een passende ruimte. Onze vijf zalen maken het eenvoudig om tijdens trainingen werkgroepen te vormen, terwijl de break-out rooms zijn uitgerust met state-of-the-art AV-faciliteiten. Ontdek hier welke zaal het beste bij jouw wensen past.

Culinaire Verwennerij

Naast onze top-notch vergaderfaciliteiten kun je genieten van heerlijke lunches, borrels, en diners. Veel van onze zalen hebben zelfs een eigen terras, perfect voor een verfrissende pauze bij mooi weer. Ontdek de smaakvolle arrangementen en andere culinaire mogelijkheden die wij bieden.

Centraal Gelegen

De Eetvilla is strategisch gelegen, op slechts 5 minuten rijden van de A28, waardoor wij uitstekend bereikbaar zijn met de auto. Gratis parkeergelegenheid voor de deur maakt het gemakkelijk voor jouw gasten. Voor degenen die liever met het openbaar vervoer reizen, bieden de NS-stations Amersfoort en Soest Zuid snelle verbindingen.

Wat Maakt Ons Bijzonder?
  • Ongedwongen en Sfeervol: Onze locatie straalt een gezellige sfeer uit en is van alle gemakken voorzien.
  • Privé Kamers: Speciale kamers voor bijeenkomsten tot 30 personen, voor maximale privacy en concentratie.
  • Centraal Midden-Nederland: Gelegen in het midden van het land, naast het prachtige natuurgebied de Soester Duinen, perfect voor ontspannende wandelingen.
  • Gemakkelijk Bereikbaar: Uitstekende bereikbaarheid met de auto en gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • Culinaire Verwennerij: Onze keuken staat garant voor een gezonde lunch en een heerlijk diner, zodat jouw vergadering niet alleen productief maar ook smaakvol is.

Ontdek de perfecte balans tussen werk en ontspanning bij De Eetvilla – waar kleinschalig vergaderen een plezierige ervaring wordt!

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving