Kleinschalige vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een kleinschalige vergaderlocatie voor uw volgende bijeenkomst? Restaurant de Eetvilla in Soest biedt de perfecte oplossing voor intieme vergaderruimtes en gezellige vergaderzalen die aan al uw behoeften voldoen.

Intieme vergaderruimte voor een productieve sessie

Bij Restaurant de Eetvilla begrijpen we dat een intieme vergaderruimte essentieel is voor een productieve en effectieve vergadering. Onze ruimtes zijn ontworpen om comfort en privacy te bieden, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Kleine vergaderzaal huren: flexibel en comfortabel

Onze kleine vergaderzalen zijn perfect voor groepen tot 30 personen. Of u nu een strategische bijeenkomst, een brainstormsessie of een training plant, bij ons kunt u een vergaderzaal huren die precies bij uw wensen past. De flexibele opstellingen en comfortabele stoelen zorgen voor een aangename ervaring voor alle deelnemers.

Vergaderlocatie voor kleine groepen met persoonlijke service

Bij de Eetvilla staat persoonlijke service voorop. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat al uw wensen worden vervuld, van technische ondersteuning tot culinaire verwennerijen. Wij bieden een vergaderruimte met persoonlijke service zodat u zich volledig kunt richten op uw vergadering.

Gezellige vergaderruimte met een uitstekende sfeer

Onze gezellige vergaderruimtes zijn ideaal voor een inspirerende en ontspannen omgeving. De warme inrichting en het natuurlijke licht creëren een prettige sfeer die bijdraagt aan het succes van uw bijeenkomst.

Privé vergaderzaal met uitstekende catering

Een vergadering is niet compleet zonder goede catering. Bij de Eetvilla bieden we een kleine vergaderlocatie met catering op maat. Van heerlijke koffie en thee tot uitgebreide lunches en diners, wij zorgen ervoor dat uw gasten niets tekortkomen.

Reserveer Uw Vergaderzaal voor Maximaal 30 Personen

Zoek niet verder naar de ideale vergaderlocatie voor kleine groepen. Bij Restaurant de Eetvilla kunt u een vergaderzaal voor maximaal 30 personen reserveren die aan al uw eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te checken en uw reservering te maken.

Bij Restaurant de Eetvilla zorgen we ervoor dat uw vergadering een succes wordt, met de perfecte combinatie van intieme ruimte, persoonlijke service en uitstekende catering

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving