Al zeggen we het zelf, we hebben echt een mooi terras!

Welkom bij restaurant de Eetvilla in Soest en gelegen naast natuurgebied de Soesterduinen. Wij beschikken over een zonnig terras waar wij u graag 7 dagen per week ontvangen. Vanaf 10 uur bent u welkom voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij. In de middag kunt u heerlijk à la carte lunchen, u kunt onder andere kiezen uit diverse soepen, salades, sandwiches of een uitgebreid lunchmenu.

In de middag  kunt u genieten van een moois glas wijn of een Soester Swarte Os bier met een lekker hapje voor bij de borrel. Voor het diner zijn wij vanaf 17.30 uur geopend met een internationale menukaart met seizoensgebonden producten.

Kortom; er zijn vele mogelijkheden om u en uw gasten een heerlijke culinaire dag te bezorgen bij de Eetvilla!

De Eetvilla in de terras top 100

Maandagavond 2 juli 2018 werden bij Brasserie Staverden in Staverden (Ermelo), dat vorig jaar de verkiezing van Misset Horeca won, de winnaars van de Misset Horeca Top 100 bekend gemaakt. Na een middag vol spanning viel iets na 18:00 uur het verlossende woord: de Eetvilla heeft de 32e plaats behaald! Een knappe prestatie waar wij ontzettend trots op zijn!

De Misset Horeca Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Nadat de afgelopen maanden ‘mystery guests’ honderden bedrijven in Nederland hadden bezocht, met als doel het beste terras van Nederland aan te wijzen.

Zin om lekker een terrasje te pakken Soest? Bij de Eetvilla kun je terecht voor een kopje koffie, lekkere lunch, borrel of diner.