Ontdek de ideale heisessie locatie bij Eetvilla in Soest

Bent u op zoek naar de perfecte vergaderlocatie voor een heisessie in het midden van het land? Eetvilla in Soest biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en sfeer, ideaal voor een productieve en inspirerende bijeenkomst.

Rust en inspiratie in een bosrijke omgeving

Onze vergaderlocatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied, waardoor het de perfecte setting is voor teams die zich willen afzonderen en focussen. De natuurlijke omgeving biedt een rustgevende achtergrond die creativiteit en strategisch denken stimuleert. Met de frisse boslucht en serene stilte is Eetvilla de ideale plek voor uw volgende heisessie.

Sfeervolle vergaderruimtes met moderne voorzieningen

Eetvilla beschikt over verschillende sfeervol ingerichte vergaderruimtes die voorzien zijn van alle moderne gemakken zoals Wi-Fi, audiovisuele apparatuur, en comfortabel meubilair. Onze ruimtes zijn flexibel in te delen, waardoor we zowel kleine brainstormsessies als grotere strategische meetings kunnen accommoderen. De warme en gastvrije sfeer van onze villa zorgt ervoor dat iedere deelnemer zich onmiddellijk op zijn gemak voelt.

Catering en faciliteiten

Naast topfaciliteiten bieden wij ook uitstekende cateringopties aan. Van verse koffie en thee tot uitgebreide lunches en diners, alles wordt in eigen keuken bereid met aandacht voor kwaliteit en detail. Speciale dieetwensen? Geen probleem, onze chef-kok past de gerechten graag aan uw behoeften aan.

Gemakkelijk bereikbaar en parkeergelegenheid

Eetvilla is centraal gelegen in Soest, eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor degenen die met de auto komen, bieden wij ruime gratis parkeergelegenheid direct bij de locatie.

Plan uw heisessie bij Eetvilla

Wilt u meer weten of direct een vergaderruimte reserveren? Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en arrangementen.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving