Heisessie

Heisessie in de omgeving Utrecht

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een zorgeloze heidag of heisessie in de omgeving van Utrecht? Bij Restaurant De Eetvilla in het bosrijke Soest vindt u alles wat u nodig heeft: rust, ruimte en heerlijk eten. Ons restaurant is centraal gelegen in Nederland en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Een Inspirerende Locatie voor uw Heidag

Organiseer uw heidag of heisessie op een inspirerende locatie, omgeven door een prachtig bosterrein. Bij Restaurant De Eetvilla kunt u genieten van de serene rust en ruimte, ontdekken welke mogelijkheden er zijn en u laten inspireren door onze wereldse gastvrijheid. Waarom naar de hei gaan als het hier, bij het schitterende natuurgebied de Soester duinen, net zo mooi is?

Centraal Gelegen en Uitstekend Bereikbaar

Onze locatie bevindt zich op de Utrechtse Heuvelrug, vlak bij de A28, en is uitstekend bereikbaar. Of u nu uit het noorden, zuiden, oosten of westen komt, u kunt ons eenvoudig vinden en parkeren is gratis.

Kleinschalige en Intieme Setting

Bij Restaurant De Eetvilla bieden wij een kleinschalige locatie die plaats biedt aan maximaal 30 personen. Dit zorgt voor een intieme en persoonlijke sfeer, waarbij iedereen zich gehoord en betrokken voelt.

Uitstekende Keuken

Onze keuken staat bekend om zijn kwaliteit en culinaire creativiteit. Tijdens uw heidag kunt u genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Onze chef-kok en zijn team zorgen voor een culinaire ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Sfeervolle Vergaderzalen

Onze vergaderzalen stralen een warme en uitnodigende sfeer uit, elk met een eigen karakter. Daarnaast zijn ze uitgerust met alle benodigde faciliteiten om uw heidag tot een succes te maken. Of u nu een presentatie wilt geven, brainstormsessies wilt houden of teambuildingactiviteiten wilt organiseren, onze zalen bieden de ideale setting.

Natuurgebied de Soester Duinen binnen handbereik

Direct naast ons restaurant ligt het prachtige natuurgebied de Soester duinen. Dit biedt een ideale gelegenheid voor een korte wandeling tijdens pauzes, om even tot rust te komen of om informele gesprekken te voeren in een andere omgeving.

Kortom, bij Restaurant De Eetvilla vindt u de ideale locatie voor uw heidag of heisessie in de omgeving van Utrecht. Geniet van de rust en ruimte, laat u inspireren door onze gastvrijheid en ervaar de unieke ambiance die wij te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw onvergetelijke heidag bij Restaurant De Eetvilla.

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving