Ontdek de perfecte plek voor je heisessie in de omgeving van Utrecht

Op zoek naar de ultieme locatie voor een zorgeloze heidag of inspirerende heisessie in de prachtige omgeving van Utrecht? Bij Restaurant De Eetvilla, verscholen in het bosrijke Soest, vind je alles wat je nodig hebt: rust, ruimte en heerlijk eten. Laat ons je verrassen op een centraal gelegen plek in Nederland met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Inspirerend samenkomen in het groen

Voor een inspirerende heidag kies je een locatie omgeven door adembenemende natuur. Bij Restaurant De Eetvilla omarm je de serene rust en de uitgestrekte groene ruimte, ontdek je eindeloze mogelijkheden en raak je geïnspireerd door onze wereldse gastvrijheid. Waarom ver weg gaan naar de hei als de Soester duinen hier net zo betoverend zijn?

Centraal gelegen, gemakkelijk te bereiken

Onze locatie, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug nabij de A28, is uitstekend bereikbaar. Vanuit alle windrichtingen vind je moeiteloos je weg naar ons, en parkeren is nog gratis ook.

Intieme setting voor een persoonlijke beleving

Bij Restaurant De Eetvilla creëren we een intieme, huiselijke setting voor maximaal 30 personen. Hier voel je je gehoord en betrokken, wat bijdraagt aan een persoonlijke en betekenisvolle sfeer.

Culinaire Verwennerij

Bij ons staat de keuken bekend om kwaliteit en creativiteit. Tijdens je heidag geniet je van heerlijke gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Onze chef-kok en zijn team zorgen voor een culinaire ervaring die je gasten lang bijblijft.

Sfeervolle Vergaderzalen

Onze vergaderzalen ademen warmte en nodigen uit, elk met een eigen karakter. Bovendien zijn ze uitgerust met alle benodigde voorzieningen om van je heidag een succes te maken. Of je nu een presentatie wilt geven, brainstormsessies wilt houden of teambuildingactiviteiten wilt organiseren, onze zalen bieden de ideale setting.

Natuurgebied Soester Duinen Binnen Handbereik

Pal naast ons restaurant strekt zich het prachtige natuurgebied Soester duinen uit. Ideaal voor een ontspannen wandeling tijdens pauzes, om tot rust te komen of om informeel te overleggen in een andere omgeving.

Kortom, bij Restaurant De Eetvilla vind je dé ideale plek voor jouw heidag of heisessie in de omgeving van Utrecht. Omarm de rust en ruimte, laat je inspireren door onze gastvrijheid en beleef de unieke ambiance die wij te bieden hebben. Neem vandaag nog contact op en plan jouw onvergetelijke heidag bij Restaurant De Eetvilla.

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving