Lunch catering

Bent je op zoek naar een heerlijke lunch die u thuis kunt genieten zonder de stress van het zelf te moeten bereiden? Dan bent u bij Restaurant de Eetvilla aan het juiste adres!

Onze lunch catering voor thuis biedt een breed scala aan heerlijke gerechten die aan al je wensen voldoen. We starten met een heerlijke soep, dan een lichte salade en sluiten af met een nagerecht.

Onze gerechten zijn bereid met verse ingrediënten en zijn speciaal samengesteld om je smaakpapillen te verwennen. Je kunt erop vertrouwen dat de lunch catering van Restaurant de Eetvilla niet alleen lekker, maar ook gezond is.

En het beste van alles is dat onze lunch catering voor thuis zeer eenvoudig te bestellen is. Je kunt de bestelling gemakkelijk online plaatsen via onze website en opgeven op welk tijdstip je het komt halen. Het enige wat je hoeft te doen is te genieten van een heerlijke maaltijd!

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je lunch catering bij Restaurant de Eetvilla en laat ons u verwennen met onze heerlijke gerechten!

Thuis genieten

Drive-In en catering

Drive-in

Menu thuis

Lunch thuis

High tea thuis