Ontdek onze dagvergadering

Welkom bij Restaurant De Eetvilla, dé ideale bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen in Soest. Als eigenaar van dit gastronomische toevluchtsoord begrijp ik dat het vinden van de perfecte vergaderlocatie van groot belang is voor het succes van uw bijeenkomst.

Professionele vergaderfaciliteiten

Onze vergaderlocatie biedt professionele vergaderfaciliteiten die aansluiten bij de behoeften van zakelijke gast. Met trots presenteren wij ons dagvergaderarrangement, een all-inclusive ervaring die de stress uit de organisatie van uw bijeenkomst haalt.

Inspirerende vergaderzalen

Kies uit onze inspirerende vergaderzalen, elk ontworpen om een productieve sfeer te bevorderen. Onze ruimtes zijn voorzien van alle benodigde technologie en comfort, zodat u zich kunt richten op de essentie van uw vergadering. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, strategische sessie of teambuilding, wij hebben de perfecte ruimte voor elke gelegenheid.

Private dining met catering

Geniet van de privacy van onze exclusieve vergaderlocatie met de mogelijkheid van private dining. Onze cateringopties, inclusief luncharrangementen, zijn samengesteld met aandacht voor smaak en presentatie. Laat ons ervaren team u verwennen met culinaire hoogstandjes terwijl u zich richt op uw vergaderdoelen.

Reserveer nu en ervaar het zelf

Vergaderen bij Restaurant De Eetvilla betekent meer dan alleen een bijeenkomst; het is een ervaring. Ontsnap aan de standaard vergaderlocaties en ontdek de unieke ambiance en gastvrijheid die ons restaurant te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en reserveringen. Uw succesvolle vergadering begint hier bij Restaurant De Eetvilla in Soest.

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving