Vergaderlocatie bij Amersfoort: Stijlvol, Sfeervol en Compleet

Ontdek de ideale vergaderplek bij Amersfoort

Welkom bij Restaurant de Eetvilla, uw perfecte keuze voor vergaderingen en professionele bijeenkomsten in de regio Amersfoort-Utrecht. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om uw vergadering of training zowel productief als aangenaam te maken.

Stijlvolle vergaderkamers in een rustgevende omgeving

Onze sfeervolle vergaderkamers zijn niet alleen stijlvol ingericht, maar ook voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw bijeenkomst soepel te laten verlopen. Kies uit diverse zaalformaten, variërend van intieme kamers voor kleine groepen tot ruimtes geschikt voor maximaal 30 personen.

Wandelen en ontspannen in de Soester Duinen

Gelegen op slechts 5 minuten lopen van de prachtige Soester Duinen, is onze locatie perfect voor een ontspannende wandeling in de natuur. Een ideale manier om een pauze te nemen of de dag af te sluiten.

Eigen parkeergelegenheid

Bij de Eetvilla hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeren.
Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen, direct bij onze locatie.

Lunch, Diner en Meer: Culinaire Verwennerij
Maak uw vergadering compleet met onze culinaire arrangementen. Van een smakelijke lunch tot een uitgebreid diner, wij zorgen ervoor dat u en uw gasten culinair in de watten worden gelegd.

Uw Vergadering, Onze Zorg
Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde vergadering. Met onze ervaring en aandacht voor detail, zorgen wij ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vergaderfaciliteiten en arrangementen. We kijken ernaar uit om u en uw team te verwelkomen bij Restaurant de Eetvilla!

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving