Zoek je een kleinschalige locatie in een bosrijke omgeving en centraal gelegen in Nederland?

Dan ben je bij vergaderlocatie de Eetvilla aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse privé kamers voor uw bijeenkomst en zijn zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer of met de auto.

Vergaderlocatie Soest

Voor trainingen, cursussen en opleidingen hebben we diverse zalen van verschillende afmetingen met een capaciteit variërend van 2 tot 30 personen. De totaal 5 zalen maken het makkelijk om tijdens de training op te splitsen in aparte werkgroepen. Ook de break-out rooms hebben alle AV faciliteiten. Bekijk hier een overzicht van de zalen en de capaciteit per zaal.

Lunch, borrel, diner en arrangementen

Gedurende de dag of na afloop van de training kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Veel van onze zalen beschikken over een eigen terras, waardoor u met mooi weer makkelijk een luchtje kunt scheppen. Benieuwd naar de arrangementen? Of onze overige culinaire mogelijkheden?

Centrale vergaderlocatie

Centrale ligging voor opleiding, cursus en training

Wij zijn zeer goed bereikbaar met auto, op slechts 5 minuten vanaf de A28. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Daarnaast bieden de NS stations Amersfoort en Soest Zuid via het openbaar vervoer een snelle verbinding.

Wat maakt ons bijzonder:

Ongedwongen en sfeervolle locatie en van alle gemakken voorzien
Privé kamers voor uw bijeenkomst tot 30 personen
Gelegen in het midden van het land en naast natuurgebied de Soester duinen voor een heerlijke wandeling
Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeergelegenheid voor de deur
Goede keuken staat garant voor een gezonde lunch en heerlijk diner

  • Offerte opvragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Bel ons op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Vergaderen

Onze zalen

Conferentie

Training

Arrangementen

Vergaderbreak

Flexplek

Omgeving