OFFERTE AANVRAAG
BEKIJK DE ZALEN
DIRECT RESERVEREN

Heisessie


Uw heidag of heisessie organiseren in de bosrijke omgeving van Soest? Als vergaderlocatie is de Eetvilla gelegen in de randstad met een centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam. Als vergaderaccommodatie zijn wij is gelegen op 15 minuten afstand van de A 28 en hebben eigen parkeergelegenheid. Met 5 vergaderzalen en de molenaarskamer zijn  wij een comfortabele, informele locatie voor al uw heisessies, trainingen, cursussen en vergaderingen in Soest.

  • Makkelijk bereikbaar op zo’n 15 min. van Utrecht
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • Stijlvolle vergaderzalen met ieder een eigen karakter
  • Elke zaal is uitgerust met beamer, whiteboard en flipover
  • Diverse in- en outdoor teambuildingsactiviteiten
  • Koffie- en Theebuffet tijdens de koffiepauzes
  • Gelegen naast de Soesterduinen, ideaal voor een korte wandeling tijdens pauzes

Heisessie omgeving Amersfoort

De Eetvilla beschikt over vele zalen variërend van 2 tot 30 personen. Deze zalen worden volledig ingericht naar uw wensen. Van te voren kunt u precies aangeven wat u verwacht van de Eetvilla als vergaderlocatie. De zalen zijn als volgt opgedeeld: de Restaurant, Tuinkamer en Serre allemaal op de begane grond. Op de 1e verdieping de Herenkamer, Soesterkamer en Salon. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht en beschikken over alle faciliteiten. Op deze pagina vindt u de verschillende eet en drink arrangementen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul hier het contact formulier in of bel ons op 035 – 60 127 06.

Bereikbaarheid van de Eetvilla

De Eetvilla ligt dichtbij Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. De vergaderlocatie is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. De NS stations Amersfoort en Soest Zuid bieden via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot de Eetvilla.