Een sprankelend begin: Ontdek het nieuwjaarsmenu

Beste gast,

Namens het gehele team van de Eetvilla wens ik jou een fonkelend en gezond 2024 toe! Het nieuwe jaar luidt de belofte in van verse mogelijkheden en culinaire verrassingen, en wij staan klaar om deze samen met jou te ontdekken.

Vanaf, zaterdag 6 januari, openen wij onze deuren weer dagelijks vanaf 10:00 uur. Of je nu de frisse winterlucht wilt opsnuiven na een wandeling in de prachtige Soestduinen of toe bent aan een gezellige ontmoeting, ons verwarmde restaurant biedt de perfecte ambiance.

Nieuwjaarsmenu: Een culinaire start van 2024

Om het jaar smakelijk in te luiden, presenteert ons keukenteam een exclusief 4-gangen nieuwjaarsmenu. Dit gastronomische avontuur is van maandag tot donderdag beschikbaar tegen de prijs van een 3-gangenmenu, slechts €39,50 per persoon. Verwen jezelf met onze zorgvuldig geselecteerde gerechten en begin het nieuwe jaar met een culinaire knal!

Drive-in en thuis menu: Comfort zonder compromis

Blijf genieten van de Eetvilla-ervaring, zelfs vanuit het comfort van je huis. Onze drive-in service maakt het gemakkelijk om langs te rijden, te bestellen en met een warme maaltijd naar huis te gaan. Voor een thuisdiner zonder de stress biedt ons thuis menu een heerlijke uitkomst. Bezoek onze webshop en kies jouw favoriete gerechten voor een smakelijke ervaring thuis.

We kijken ernaar uit om het nieuwe jaar met jou te vieren. Tot ziens bij de Eetvilla, waar gastvrijheid en gastronomie elkaar ontmoeten.

Met warme groeten,

Stephan en Sebastian Ott
Alle medewerkers van de Eetvilla

januari 2024

Welkom bij de Eetvilla

  • Heeft u specifieke vragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken?
    Bel ons dan op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Gerelateerd

  • Vaderdag Vaderdag is dé gelegenheid om vaders in het zonnetje te zetten en bij Restaurant de Eetvilla hebben we een aantal […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

Volg Eetvilla online