Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla

Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, een smakelijk avontuur dat elke twee weken vernieuwt met de seizoenen. Bij restaurant de Eetvilla geloven we in de kracht van verse, seizoensgebonden ingrediënten en de creativiteit van ons keukenteam. Ons chefsmenu is meer dan alleen een maaltijd; het is een beleving die uw zintuigen prikkelt.

Lunch: een verfrissende middagpauze

Onze lunch is de perfecte manier om uw dag te breken. Met ons chefsmenu geniet u van lichte, seizoensgebonden gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld om uw middag een culinaire oppepper te geven. Van frisse salades tot hartige specials, elk gerecht is een weerspiegeling van de creativiteit en passie van onze chefs. Laat u verrassen door de harmonieuze smaakcombinaties en de verse ingrediënten.

Diner: een avond vol smaak

Als de avond valt, verandert ons restaurant in een intieme oase waar u kunt genieten van ons chefsmenu. Met gerechten die variëren van klassieke smaken tot avontuurlijke nieuwe creaties, biedt ons diner iets speciaals. Of u nu een liefhebber bent van vlees, vis of vegetarische gerechten, ons menu biedt voor elk wat wils.

Private dining: exclusiviteit en comfort

Voor die speciale gelegenheden biedt de Eetvilla ook private dining aan. In onze sfeervol ingerichte privékamers kunt u in alle rust genieten van ons chefsmenu. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een familiefeest of een romantisch diner voor twee, onze private dining biedt een exclusieve ervaring op maat. Met persoonlijke aandacht en een menu afgestemd op uw voorkeuren, zorgen wij ervoor dat uw evenement een groot succes wordt.

Bij restaurant de Eetvilla draait alles om de liefde voor eten en de kunst van het koken. Ons chefsmenu is meer dan zomaar een menu; het is een uitdrukking van onze passie voor gastronomie. Wij nodigen u uit om deze passie met ons te delen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons restaurant.

juni 2024

Chefsmenu restaurant de Eetvilla in Soest

Welkom bij de Eetvilla

  • Heeft u specifieke vragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken?
    Bel ons dan op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Gerelateerd

  • Vaderdag Vaderdag is dé gelegenheid om vaders in het zonnetje te zetten en bij Restaurant de Eetvilla hebben we een aantal […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

    mei 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

Volg Eetvilla online