Loading...
Vergaderen in Amersfoort2018-11-25T19:57:28+00:00

Vergaderen


De Eetvilla is een fantastische vergaderlocatie midden in het land. Als vergaderlocatie liggen wij in Soest en nabij Amersfoort en Utrecht. De Eetvilla is een uitstekende locatie om af te spreken met zakenpartners. Ons restaurant heeft daarnaast de beschikking over diverse locaties die te gebruiken zijn als vergaderruimte. U bent met gezelschappen bij ons van harte welkom voor vergaderingen en private dining. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Vergaderen in Amersfoort

De Eetvilla beschikt over vele zalen variërend van 2 tot 80 personen. Deze zalen worden volledig ingericht naar uw wensen. Van te voren kunt u precies aangeven wat u verwacht van de Eetvilla als vergaderlocatie. De zalen zijn als volgt opgedeeld: de restaurant, Tuinkamer en Serre allemaal op de begane grond. Op de 1e verdieping de Herenkamer, Soesterkamer en Salon. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht en beschikken over alle faciliteiten. Op deze pagina vindt u de verschillende eet en drink arrangementen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul hier het contact formulier in of bel ons op 035 60 127 06.

Bereikbaarheid van de Eetvilla

De Eetvilla ligt dichtbij Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Soest. De vergaderlocatie is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Vanaf de A28 bent u met de auto binnen 5 minuten auto bij ons, uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. De NS stations Amersfoort en Soest Zuid bieden via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot de Soester Duinen.

Vergaderlocatie Soest
Offerte aanvragen
Bekijk de zalen
Direct reserveren!
035 60 127 06
STUUR E-MAIL
RESERVEER NU
De eetvilla is op dit moment gesloten. Bekijk onze openingstijden.

Adres

Eetvilla van den Brink Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest