Vergaderen omgeving Amersfoort

Zoek je een vergaderruimte in de omgeving van Amersfoort met rust en ruimte? Een onbezorgde bijeenkomst met lekker eten, een bosrijke omgeving en is voorzien van alle gemakken. Restaurant de Eetvilla is een kleinschalige vergaderlocatie en gelegen naast natuurgebied de Soester duinen. Voor bijeenkomsten van 2 tot 30 personen zijn wij de ideale locatie in het midden van het land en voldoende eigen parkeergelegenheid.

Vergaderen omgeving Amersfoort

Voor trainingen, cursussen en opleidingen hebben we diverse zalen van verschillende afmetingen met een capaciteit variërend van 2 tot 30 personen. De totaal 5 zalen maken het makkelijk om tijdens de training op te splitsen in aparte werkgroepen. Ook de break-out rooms hebben alle AV faciliteiten. Bekijk hier een overzicht van de zalen en de capaciteit per zaal.

Lunch, borrel, diner en arrangementen

Gedurende de dag of na afloop van de training kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Veel van onze zalen beschikken over een eigen terras, waardoor u met mooi weer makkelijk een luchtje kunt scheppen. Benieuwd naar de arrangementen? Of onze overige culinaire mogelijkheden?

Centrale vergaderlocatie

Centrale ligging voor opleiding, cursus en training

Wij zijn zeer goed bereikbaar met auto, op slechts 5 minuten vanaf de A28. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Daarnaast bieden de NS stations Amersfoort en Soest Zuid via het openbaar vervoer een snelle verbinding.

Wat maakt ons bijzonder:

  • Ongedwongen en sfeervolle locatie en van alle gemakken voorzien
  • Privé kamers voor uw bijeenkomst tot 30 personen
  • Gelegen in het midden van het land en naast natuurgebied de Soester duinen voor een heerlijke wandeling
  • Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Goede keuken staat garant voor een gezonde lunch en heerlijk diner
Inspirerende vergaderruimte Amersfoort voor uw kleinschalige bijeenkomst.

Ga snel naar…

Neem contact met ons op

Mail: vdbrink@eetvilla.nl

Telefoon: 035 – 60 127 06

Wij sturen vrijblijvend een offerte voor je bijeenkomst.

Ja, ik wil reserveren!