Royal Park Live | Restaurant Eetvilla Van den Brink in Soest

Royal Park Live


Royal Park Live 6, 7, 8 & 9 juli 2017

Een bijzonder zomeravondconcert op een historische plek waar genieten voorop staat. Vorig jaar gaven BLØF, Damien Rice en Counting Crows al optredens op Paleis Soestdijk.

Komt u in de middag lekker lunchen of voor het concert borrelen bij de Eetvilla in Soest!


STING 7 juliRoyal Park Live, de Eetvilla geopend voor Lunch, Borrel of Diner gelegen nabij Amersfoort en Baarn.

Hier zijn we trots op: Sting komt naar Royal Park! Met 100 miljoen verkochte albums heeft de Engelsman inmiddels een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan. Enkele hits zijn bijvoorbeeld ‘Fields of Gold’, ‘Roxanne’, ‘Englishman in New York’ en natuurlijk ‘Message In A Bottle’. Tijdens deze bijzondere openluchtshow kun je nummers van zijn nieuwe album ’57th &9th’ verwachten, maar ook de klassiekers die hij schreef ten tijde van The Police komen voorbij. Een ding is zeker: De derde editie van Royal Park Live op het Koninklijke gras van Paleis Soestdijk wordt er eentje om nooit te vergeten.


JACK JOHNSON  8 juliJack Johnson, de Eetvilla geopend voor Lunch, Borrel of Diner gelegen nabij Amersfoort en Baarn.

Jack Johnson komt naar het landgoed van Paleis Soestdijk! De singer/songwriter groeide op in Hawaï waar surfen en gitaar spelen zijn grootste hobby’s waren. Sinds 2001 heeft hij wereldwijd meer dan 25 miljoen albums verkocht , waarvan zijn laatste album ‘All The Light Above It Too’ uitkwam in september 2017. Bekende hits van Jack Johnson zijn ‘Better Together’, ‘Upside Down’ en ‘Banana Pancakes’. Zijn laatste show in Nederland was in 2013 in een uitverkochte Heineken Music Hall. We zijn dan ook erg blij dat we hem nu bij ons op Royal Park Live mogen verwelkomen.


 

TICKETS


© 2018 Eetvilla Van Den Brink | Site by memento