Royal Park Live | Restaurant Eetvilla Van den Brink in Soest

Royal Park Live


Royal Park Live 6, 7, 8 & 9 juli 2017

Een bijzonder zomeravondconcert op een historische plek waar genieten voorop staat. Vorig jaar gaven BLØF, Damien Rice en Counting Crows al optredens op Paleis Soestdijk.

Komt u in de middag lekker lunchen of voor het concert borrelen bij Restaurant Eetvilla van den Brink in Soest!


BLØF 6 juliBlof 6 juli Royal Park Live

BLØF keert terug naar Royal Park! De band gaf vorig jaar een memorabel optreden in de paleistuin en dat smaakte naar meer. Dus komen ze terug mét nieuwe muziek! In mei presenteert de band het studio-album ‘AAN’, waarvan de single ‘Wereld van Verschil’ inmiddels veelvuldig op de radio te horen is. Één ding is zeker: dit gaat een hele bijzondere avond worden op Paleis Soestdijk!


 DOE MAAR 7 juliBlof 6 juli Royal Park Live

Eén van de beste Nederpopbands ooit komt naar Paleis Soestdijk! Doe Maar scoorde begin jaren 80 grote hits met ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’. In 1984 besloot de band ermee te stoppen maar gelukkig leefde de muziek voort! In 2000 speelde Doe Maar voor het eerst in 15 jaar weer samen en vorig jaar stond de band nog drie keer in de Ziggo Dome. Een comeback mag je het niet noemen, de band noemt het liever anders: “we spelen gewoon niet zo vaak.”


VAN MORRISON 8 juliVan Morrison 9 juli Royal Park Live

Van Morrison behoeft eigenlijk geen introductie. De 71-jarige zanger en muzikant uit Noord-Ierland wordt door velen beschouwd als een levende legende. ‘Van The Man’ mag de pensioengerechtigde leeftijd dan inmiddels ruim zijn gepasseerd, aan stoppen denkt hij niet. Zijn recente album heet niet voor niets ‘Keep Me Singing’.

Wie recent bij een concert van hem is geweest weet dat Van Morrison zijn karakteristieke stem nog steeds heeft. En in de prachtige setting in de tuin van Paleis Soestdijk komt deze nog veel meer tot zijn recht.


RACOON 9 juli Racoon 9 juli Royal Park Live

Denk je aan Racoon, dan denk je aan hits. De Zeeuwse band kan leunen op een lange reeks aan successen, denk bijvoorbeeld aan de nummers ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Racoon stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en speelde in zalen als de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome. Binnenkort komt er een nieuw album aan en we kunnen niet wachten hoe dat klinkt in de tuin van Paleis Soestdijk.


 

TICKETS


© 2017 Eetvilla Van Den Brink | Site by memento