Afwashulp Gezocht!

Ben jij op zoek naar een dynamische bijbaan waar je deel uitmaakt van een gezellig en hardwerkend team? Dan is de Eetvilla in Soest op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste afwashulp die ons team wil komen versterken. Dit is je kans om te werken in een van de meest sfeervolle restaurants van Soest, waar kwaliteit en een prettige werkomgeving voorop staan.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een flexibele bijbaan, perfect te combineren met je studie of andere bezigheden. Bij ons werk je in een jong en dynamisch team, waarbij je een belangrijke rol speelt in de dagelijkse gang van zaken. Jij zorgt ervoor dat alles blinkend schoon is en de keuken op rolletjes loopt. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en de mogelijkheid om meer te leren over de horeca.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand vanaf 15 jaar die:

  • Energiek en positief is ingesteld.
  • Van aanpakken weet en niet bang is voor natte handen.
  • Flexibel beschikbaar is, vooral in de avonden en soms in de weekenden.
  • Interesse heeft in de horeca en bereid is om te leren.

Waarom werken bij de Eetvilla?

De Eetvilla is een plek waar gastvrijheid en kwaliteit hand in hand gaan. Onze gasten variëren van jong tot oud en komen hier voor een heerlijke lunch, diner, borrel of high tea. Als onderdeel van ons team, draag je bij aan de beleving van onze gasten. Je werkt in een sfeervolle omgeving waar geen dag hetzelfde is. Bovendien bieden we je de kans om door te groeien binnen het bedrijf en jezelf te ontwikkelen in de horeca.

Solliciteren?

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende afwashulp die wij zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe! Wij kijken uit naar je sollicitatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons geweldige team.

Solliciteren kan door een email te sturen naar vdbrink@eetvilla.nl of kom langs in ons restaurant voor een kennismakingsgesprek.

WELKOM

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    februari 2024

  • Een sprankelend begin: Ontdek het nieuwjaarsmenu Beste gast, Namens het gehele team van de Eetvilla wens ik jou een fonkelend en […]

    januari 2024

Volg Eetvilla online