De Molenaarskamer in Soest

De Molenaarskamer ligt aan de Molenweg midden op de Soester Eng. Bovenop de kamer is de stellingkorenmolen de Windhond herbouwd. De mogelijkheid bestaat om bij de huur van de kamer via de Stichting de Windhond een rondleiding door de molen of openstelling van de molen te laten verzorgen. Als het weer het toelaat kan de molen in werking zijn en malen.

Vergaderen

De Molen is de ideale locatie voor uw vergadering of training. Gezelschappen van 6 tot 60 personen zijn mogelijk in de huiselijke sfeer van de Molen. De ruimte is van alle gemakken voorzien en leent zich goed voor een heidag. De omgeving van de Molen is zeer mooi voor een wandeling.

Trouwen

De Molenaarskamer is een huis der gemeente en kan dus als trouwlocatie gebruikt worden. Aansluitend eet u in de Eetvilla en daarna weer een feestavond in de Molen.

Condoleance

De Molen is gelegen tegenover de begraafplaats en daardoor zeer geschikt voor een uitvaart. Wij vernemen graag uw wensen en verzorgen de invulling.

Website de Molenaarskamer>>

WELKOM

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    juni 2024

  • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

    mei 2024

  • De Perfecte biefstuk ossenhaas Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees en wilt u uzelf eens echt verwennen? Zoek […]

Volg Eetvilla online