Op zoek naar een restaurant voor een zakenlunch

Op zoek naar een stijlvol restaurant voor een zakenlunch of zakendiner? Zoek niet verder dan De Eetvilla in Soest! Ons ruim opgezette restaurant is sfeervol ingericht en beschikt over diverse privé kamers en een zonnig terras. En het beste van alles? We zijn 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en vergaderingen!

Als je op zoek bent naar een locatie voor een zakelijke lunch, dan is De Eetvilla de ideale keuze. Onze sfeervolle kamers bieden alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. En als je op zoek bent naar een plek voor een zakendiner, dan hebben we ook privé-dining kamers beschikbaar op de eerste verdieping van ons stijlvolle herenhuis.

Zakendiner

Of je nu op zoek bent naar een plek om te lunchen met collega’s, te vergaderen met klanten of te genieten van een zakelijk diner, De Eetvilla in Soest heeft alles wat je nodig hebt. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom ons restaurant zo populair is bij zakenmensen in de regio.

Wat maakt ons uniek?

  • Ruime eigen parkeerplaats met elektrisch laden mogelijkheid
  • Dagelijks geopend voor koffie, lunch, borrel en diner
  • Voor groepen hebben wij ook een brunch of high tea
  • Heerlijk en wisselende lunchkaart met voor ieder wat wils
  • Diverse privé kamers voor kleine zakelijke bijeenkomsten
  • Centraal gelegen in de bosrijke omgeving van Soest en op 5 minuten van de A28
Zakenlunch bij restaurant de Eetvilla is heerlijk genieten van sfeer, service en lekker eten in een ontspannen en ruim restaurant.

Ga snel naar…

Neem contact met ons op

Mail: vdbrink@eetvilla.nl

Telefoon: 035 – 60 127 06

Wij sturen vrijblijvend een offerte voor je bijeenkomst.

Ja, ik wil reserveren!