OFFERTE AANVRAAG
BEKIJK DE ZALEN
DIRECT RESERVEREN

Vergaderen


De Eetvilla is een fantastische vergaderlocatie midden in het land. Als vergaderlocatie liggen wij in Soest-zuid, nabij Amersfoort en Utrecht. De Eetvilla is een uitstekende gelegenheid om af te spreken met zakenpartners. Ons restaurant heeft daarnaast de beschikking over diverse locaties die te gebruiken zijn als vergaderruimte. U bent met gezelschappen bij ons van harte welkom voor vergaderingen en private dining. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Trainingslocatie midden Nederland

Ben je opzoek naar een geschikte trainingslocatie in het midden van Nederland? Of het nu gaat om een meeting voor 2 personen of een training voor 60 personen: Voor elke bijeenkomst hebben wij een geschikte vergaderkamer. De Eetvilla beschikt grote en kleine zalen met ieders hun eigen inrichting. Deze zalen worden volledig ingericht naar uw wensen. Van te voren kunt u precies aangeven wat u verwacht van de Eetvilla als vergaderlocatie. De zalen zijn als volgt opgedeeld: de restaurant, Tuinkamer en Serre allemaal op de begane grond. Op de 1e verdieping de Herenkamer, Soesterkamer en Salon. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht en beschikken over alle faciliteiten. Op deze pagina vindt u de verschillende eet en drink arrangementen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul hier het contact formulier in of bel ons op 035 60 127 06.

Bereikbaarheid van de Eetvilla

De Eetvilla ligt dichtbij Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Soest. De vergaderlocatie is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Vanaf de A28 bent u met de auto binnen 5 minuten auto bij ons, uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. De NS stations Amersfoort en Soest Zuid bieden via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot de Soester Duinen.