Zakelijk2019-02-19T20:31:31+02:00

Zakelijk

Zakelijk vergaderen en meer

Met de bosrijke omgeving van het dorp Soest, natuurgebied de soester duinen en de prachtige zandeverstuiving maakt u indruk op uw gasten. Uiteraard denken wij graag met u mee om uw vergadering of presentatie geheel naar uw wens te verzorgen. Zakelijk zijn er diverse mogelijkheden bij de Eetvilla.

Restaurant-Vergaderaccommodatie de Eetvilla in Soest biedt vele mogelijkheden voor uw vergadering, meeting of als trainingslocatie. Los als bedrijfsuitje, of in combinatie met een vergadering of presentatie.

  • Wij zijn centraal gelegen in het land tussen Utrecht en Amersfoort.
  • Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid.

Houd een inspirerende vergadering in een bosrijke omgeving van Soest en geniet van onze faciliteiten, eventueel met een culinaire afsluiting. Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden bij Eetvilla van den Brink. Uiteraard kunnen wij dit aanpassen naar al uw wensen en behoeften.

Kleinschalig vergaderen

Op zoek naar een kleien vergaderaccommodatie tussen Utrecht en Amersfoort? De Eetvilla beschikt over 5 kleine kamers die hiervoor geschikt zijn. De kamers hebben ieders een eigen sfeer en inrichting. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct uw kamer boeken
035 60 127 06
STUUR E-MAIL
RESERVEER NU
Laden...

Adres

Restaurant de Eetvilla • Eten • Drinken • Vergaderen Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest