Wijnproeverij met diner

Op 5 april is het weer zover: een bijzondere wijnproeverij bij restaurant de Eetvilla in samenwerking met wijnhandel Brouwer uit Soest. Dit keer zal de proeverij worden geleid door niemand minder dan Laurent Miquel, een gerenommeerde wijnmaker uit Zuid-Frankrijk.

De proeverij belooft een unieke ervaring te worden voor wijnliefhebbers en fijnproevers. Laurent Miquel zal een aantal van zijn meest geliefde wijnen presenteren en deelnemers meenemen op een reis door de smaken en aroma’s van zijn wijngaarden in de Languedoc.

Restaurant de Eetvilla zal voorafgaand aan het diner een bijpassend menu serveren, dat perfect aansluit op de wijnen van Laurent Miquel. De gerechten worden bereid met pure ingrediënten en zullen de unieke smaken van de wijnen nog beter tot hun recht laten komen.

Wijnhandel brouwer

Wijnhandel Brouwer uit Soest zal deze avond aanwezig zijn om meer informatie te geven over de wijnen van Laurent Miquel en andere wijnen uit hun assortiment. Zo kunnen deelnemers na afloop van de proeverij hun favoriete wijnen direct aanschaffen en mee naar huis nemen.

Kortom, deze wijnproeverij is een absolute must voor iedereen die van wijn en lekker eten houdt. Kom op 5 april naar restaurant de Eetvilla en laat je verrassen door de heerlijke wijnen van Laurent Miquel en de culinaire kunsten van de chefs van de Eetvilla.

Reserveren

Proeverij met voorafgaand een heerlijk 3 gangen diner

Alleen de proeverij

Wijnproeverij met diner bij restaurant de Eetvilla in Soest.