.

Genieten van de heerlijke wijnen van Domaine Paul Buecher uit het prachtige Elzasgebied? Dat kan op zondag 21 mei tijdens de wijnproeverij bij Restaurant de Eetvilla in Soest, georganiseerd in samenwerking met Wijnhandel Gommers uit Soest.

Elzas wijnen van Domaine Paul Buecher

Maak kennis met de gepassioneerde wijnmaker Jérôme Buecher, die zijn verhaal vertelt over de wijnen van Domaine Paul Buecher en zijn liefde voor het vak deelt. Laat je verrassen door de verschillende smaken en aroma’s van de Elzasser wijnen en geniet van de perfecte combinatie met de gerechten van Restaurant de Eetvilla.

Van frisse witte wijnen tot aan complexe rode wijnen, er is voor ieder wat wils. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon een gezellige middag wilt beleven met vrienden of familie, deze wijnproeverij is een echte aanrader.

Het wordt een informele avond waarbij u na de proeverij kunt genieten van een 4-gangen diner met begeleidende wijnen. Neem gerust uw familie of vrienden mee want hoe meer mensen hoe meer vreugd, gezelligheid en sfeer.

Wijn kopen voor thuis kan ook op deze avond, Leon Gommers verzorgt dit voor u.

Programma:

  • Vanaf 16.30 uur bent u welkom in de Herenkamer op de 1e verdieping
  • Tussen 16.45 en 18.00 uur gaat Jérôme Buecher ons laten kennis maken met zijn bedrijf tijdens het proeven van zijn wijnen
  • 18.00 uur gaan we naar het restaurant en serveren we een amuse
  • Om 18.30 uur starten wij met het 4 gangen diner in het restaurant
  • De avond zal rond 22.30 uur zijn afgelopen

De kosten voor deze avond zijn 67.5 p.p. dit is inclusief de proeverij, diner, tafelwater en afsluitende koffie met lekkers.

Reserveren kan alleen telefonisch op 035 – 60 127 06 of stuur een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl

mei 2023

Service en gastvrij

.

 • Heeft u specifieke vragen of wilt u langskomen om uw wensen te bespreken?
  Bel ons dan op 035 6012 706 of stuur ons een e-mail naar vdbrink@eetvilla.nl.

Gerelateerd

 • Ontdek de magie van Royal Park in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of diner bij restaurant de Eetvilla in Soest!

  september 2023

 • Laat je betoveren door de smaken van het seizoen.

  september 2023

Volg Eetvilla online