Vacature medewerker bediening

Zoek jij een baan met een leuk salaris en waar je je eigen werktijden kunt bepalen? Voor de bediening zoeken wij parttime medewerkers die overdag, avonden of in het weekend willen werken. Ben je 16 jaar of ouder en vind je het leuk om met mensen om te gaan dan moeten we snel een afspraak maken. Wij leren je de kneepjes van ons vak!

Met een team van 10 fulltime medewerkers en 10 parttime medewerkers zijn wij 7 dagen in de week geopend voor het verzorgen van onze gasten tijdens lunch en diner.

Parttime of als bijbaantje werken in de horeca bij restaurant de Eetvilla

Werken in de horeca is superleuk, wat is er nu toffer dan het mensen naar de zin te maken en zien hoe blij ze daarvan worden?
Lijkt het je leuk om met mensen om te gaan zowel collega’s als gasten en ben je enthousiast, dan regelen wij dat je een supertoffe tijd hebt!

Ben jij een aanstaande horecatopper?
Dan leiden wij jou graag op en ervaring is dus geen must.

Zullen we een afspraak maken?

Ik hoop je snel te begroeten en kennis met je te maken in ons mooie restaurant,
Sebastian Ott
Vdbrink@eetvilla.nl

Op zoek naar een baantje in de horeca? Wij hebben een vacature in de bediening voor overdag, avonden of in het weekend.

WELKOM

  • Ontdek de magie van het chefsmenu bij restaurant de Eetvilla Vandaag nemen we u mee in de wereld van ons chefsmenu, […]

    februari 2024

  • Een sprankelend begin: Ontdek het nieuwjaarsmenu Beste gast, Namens het gehele team van de Eetvilla wens ik jou een fonkelend en […]

    januari 2024

๐‚๐‡๐„๐…'๐’ ๐Œ๐„๐๐”

Volg Eetvilla online