Vergaderen


Restaurant de Eetvilla is een fantastische vergaderlocatie midden in het land in de bosrijke omgeving van Soest. Grotere plaatsen dichtbij zijn: Amersfoort en Utrecht waar u met 10 minuten bent.

Door onze centrale ligging zijn wij een uitstekende locatie om af te spreken met zakenpartners. Ons restaurant heeft daarnaast de beschikking over diverse locaties die te gebruiken zijn als vergaderruimte.

U bent met gezelschappen bij ons van harte welkom voor vergaderingen en private dining. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Vergaderlocatie Soest

Wij beschikken over 5 zalen variërend van 2 tot 80 personen. Deze zalen worden volledig ingericht naar uw wensen. Van te voren kunt u precies aangeven wat u verwacht van de Eetvilla als vergaderlocatie. De zalen zijn als volgt opgedeeld: Restaurant, Tuinkamer en Serre allemaal op de begane grond. Op de 1e verdieping de Herenkamer, Soesterkamer en Salon. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht en beschikken over alle faciliteiten. Op deze pagina vindt u de verschillende eet en drink arrangementen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul hier het contact formulier in of bel ons op 035 60 127 06.

Bereikbaarheid van de Eetvilla

De Eetvilla ligt dichtbij Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Onze vergaderlocatie is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Vanaf de A28 bent u met de auto binnen 5 minuten auto bij ons, uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. De NS stations Amersfoort en Soest Zuid bieden via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot de Eetvilla.

De vergaderarrangementen zijn inclusief zaalhuur

Vraag direct uw offerte aan
Vraag direct uw offerte aan

Natuurlijk is alles mogelijk bij de Eetvilla. Wij stellen indien gewenst graag een arrangement op maat voor u samen.

Wilt u een vergadering organiseren? Dan bent u bij de Eetvilla aan het juiste adres. Wij zijn een vergaderlocatie met alle benodigde voorzieningen. Wij zijn erop gericht van uw vergadering een succes te maken. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen samengesteld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk maken wij graag een arrangement op maar voor uw vergadering. U kunt een vergaderzaal huren helemaal naar uw wensen. Arrangementen kunnen geboekt worden vanaf 4 personen.