Week zonder vlees


Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom willen we een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten, promoten. Proberen en proeven is geloven. Want vegetarisch eten is niet saai, smakeloos of ingewikkeld. Het is een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens dier en milieu. Met elke week een dagje zonder vlees maken we samen het verschil voor de toekomst van onze planeet. Dit jaar vindt de eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees plaats, het wordt een jaarlijks terugkerend initiatief. Door onze krachten optimaal blijven te bundelen denken wij het meest invloedrijke minder vlees initiatief te kunnen worden van Nederland. In 2030 eet Nederland méér plantaardig en minder dierlijk. Een dagje zonder vlees wordt de nieuwe standaard!

We serveren deze week onze normale menukaart maar ontvangen u graag voor een mooi vegetarisch menu.

Vegetarische restaurantweek

Vegetarische gerechten zijn niet meer van het menu af te denken! In de week van 9 t/m 15 maart 2020 serveert de Eetvilla tijdens ‘de Vegetarische Restaurantweek’ een mooi vegetarisch menu buiten de kaart om. Ons keukenteam zal u laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken op topniveau kan zijn. Met al die smaken, vormen en structuren. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees: je zult verrast worden.

Restaurant de Eetvilla serveert het gehele jaar vegetarische en veganistische gerechten. Van 9 t/m 15 maart is het de vegetarische restaurantweek. Deze week is eten zonder vlees en vegetarisch genieten van onze keuken.