Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Kom jij ons team versterken, wij hebben een vacature voor een zelfstandig werkend kok? De Eetvilla is een prachtig Herenhuis, gelegen in de bosrijke omgeving van Soest, centraal in Nederland in de provincie Utrecht. Al drie generaties lang is dit mooie pand in handen van onze familie. Samen met ons team, waarvan de meeste mensen al meer dan 10 jaar bij ons werken, streven wij dagelijks naar een nog mooier en beter bedrijf. Wij koken op niveau met verse producten en de nieuwste kooktechnieken.

Dienstverband: Fulltimebaan in 4 dagen

Algemene informatie:
Als onderdeel van ons team ben je betrokken bij diverse werkzaamheden, zoals het verzorgen van lunch, diner, high tea en vergaderingen voor zakelijke en privé gasten. Samen met onze keukenbrigade werk je op kwalitatief niveau en denk je mee over nieuwe menukaarten. We zijn op zoek naar iemand die een stabiel team wil vormen en ervoor wil zorgen dat wij ons bedrijf nog beter kunnen maken.

Wij bieden een prettige en informele werksfeer met een platte, open en directe communicatiestructuur. Teamwork staat hoog in het vaandel en wij hebben een jong en enthousiast keukenteam. Daarnaast bieden wij een dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Wij bieden:

  • Jong en enthousiast keukenteam
  • Teamwork staat hoog in het vaandel
  • Een prettige en informele werksfeer met een platte, open en directe communicatiestructuur
  • Een dynamische werkomgeving

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Bereiding van gerechten voor uiteenlopende partijen
  • Planning van de dagelijkse werkzaamheden en plaatsen van keukenbestellingen
  • Bijdrage leveren aan het ontwikkelen van gerechten
  • Persoonlijkheid

Je bent een representatief en creatief persoon die liefde voor het vak heeft. Communicatief kun je gemakkelijk overweg met collega’s en leveranciers. Daarnaast ben je zelfstandig en betrouwbaar en kun je eveneens goed in teamverband werken.

Je bent bereid om weekend- en avonddiensten te draaien.
Teamwork staat hoog in het vaandel.

Interesse? Neem dan contact op met Sebastian Ott. Wij kijken uit naar je reactie!

Soesterbergsestraat 122
3768 EL Soest
035 60 127 06
vdbrink@eetvilla.nl
Voor ons restaurant in Soest hebben wij een vacature zelfstandig werken kok, kom je ook werken in een enthousiast team?