Vacature leerling gastheer-gastvrouw

Op zoek naar een bruisende BBL-opleiding als gastheer of gastvrouw? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou bij restaurant de Eetvilla in Soest, vlakbij Amersfoort. Ons team van 10 toegewijde fulltimers en 10 parttimers staat elke dag klaar voor lunch, diner en vergaderingen.

Als jij graag in de bediening werkt en nieuwe dingen wilt leren, dan zijn wij op zoek naar jou! Of je nu al ervaring hebt in de horeca of niet, bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige gastheer of gastvrouw. Jouw opleidingsniveau is daarbij niet van belang; bij de Eetvilla draait het om jouw passie en inzet.

Wacht niet langer en solliciteer nu als onze nieuwe leerling gastheer of gastvrouw! Werken en leren tegelijk bij ons restaurant in Soest biedt jou een unieke kans om jouw talenten te ontwikkelen en te groeien in de horecabranche. Ontdek samen met ons hoe jij kunt bijdragen aan onze missie om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Leerling gastheer/-vrouw schooljaar (BBL)

  • Wil je graag leren in een enthousiast team en is gasten een fijn verblijf geven je ding, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Ben jij enthousiast dan bieden wij je een leuke, interessante en veelzijdige leerplek.
  • Leer/ stageplekken op stagemarkt.nl
  • Leerplekken op leerbanen.nl

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie, met je persoonlijke gegevens en motivatie naar:

Restaurant de Eetvilla
T.a.v.: Sebastian Ott
Vdbrink@eetvilla.nl

Vacature leerling gastheer-gastvrouw. Op zoek naar een bruisende BBL-opleiding als gastheer of gastvrouw? Welkom in Soest bij de Eetvilla.